Liga a 3-a, Seria a 9-a, etapa a 8-a, Play-Out! Înfrângere fără a primi vreun gol valabil pentru CSU Alba Iulia! Astăzi se joacă CS Ocna Mureș – ACS Tg. Mureș!

CS Universitatea (FOTO) a pierdut partida din deplasare de la Reghin, scor 0-1 (0-0), ce a contat pentru etapa a 8-a a Play-Out-ului seriei a 9-a a eșalonului terț de fotbal din România, în urma unui gol inexistent, Enescu în minutul 49, validat eronat de arbitrul asistent. Partida a fost una echilibrată, cu ușoară posesie de partea universitarilor, însă una presărată de multe inexactități de arbitraj, contacte dure și terminată cu o clară viciere de rezultat, după ce arbitrul asistent a decis că mingea trimisă din lovitură liberă de unul dintre jucătorii mureșeni a depășit linia porții, deși aceasta a fost clar respinsă regulamentar în lateral de portarul CSU. În concluzie, gazdele au obținut victoria fără a trimite mingea în poartă și fără a avea vreo altă ocazie. Trupa universitară a reușit însă cât de cât să își revină din șocul golului ciudat validat și au avut șansa egalării, în două rânduri destul de clar, odată mingea lovind bara, iar în alta salvatoare fiind intervenția portarului gazdelor. Etapa următoare CS Universitatea, care și-a asigurat locul în cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc, va întâlni pe teren propriu, pe stadionul Cetate din Alba Iulia, pe ACS Tg. Mureș, peste exact o săptămână, vineri 19 mai, ora 18.00.

CS Ocna Mureş – ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898 (ora 18.00, Stadion Soda din Ocna Mureș). A: Codrea Cristian (Baia Mare), A1: Buie Șerban (Baia Mare), A2: Enache Adrian (Reşiţa). Obs. arbitri: Albon Teodora (Cluj-Napoca). Delegat joc: Marcu Traian (Sibiu). (sursa facebook CSU Alba Iulia, frf-cca.ro)

Lasă un răspuns