FĂRĂ COMENTARII…!

Am primit acum câteva minute un e-mail în care un suporter albaiulian mi-a trimis trei poze şi un text pe cât de simplu, pe atât de edificator. “ĂŞTIA SUNTEM NOI, ĂIA DE LA…FĂRĂU!”

Acest Articol are 9 comentarii

 1. SUPORTERI ADEVĂRAŢI! CE VREMURI!

 2. Dane, daca ei ne iau peste picior cu astfel de declaratii, voi de ce nu-i luati peste picior cu intrebari? Ar fi de vazut reactia lor, insa avand in vedere ca n-au rusine, nu cred ca i-ar deranja. Ei au distrus echipa prin conducatorii pe care i-au pus la echipa, gen Lupu, Sarmes. Acum raul e facut si trebuie sa reactionam si noi intr-un fel. Dane, avand in vedere ca si tu esti un fan adevarat, cred ca de la tine poate pleca o miscare sau cel putin o idee de a face ceva pt echipa asta, ce zici? Hai Unirea

 3. apropo de pozele astea, am fost si eu la meciul acela de la Turda:D Hai Unireaaaaaaaaaa dragaaaaaa!!!!

 4. DACĂ ŞI VOI VREŢI, LA PRIMUL AMICAL DE ACASĂ HAI SĂ NE ADUNĂM TOŢI CEI CARE VREM CA UNIREA ALBA IULIA SĂ NU DISPARĂ! VORBESC AICI DOAR PRIN PRISMA SUPORTERULUI, CĂ BANI NU AVEM DE UNDE DA…PENTRU A SALVA CE MAI ESTE DE SALVAT!

 5. Da, am putea face un astfel de demers, sa ne adunam eventual 50-100 de oameni la amicalul respectiv si sa cantam impreuna imnul Unirii, cantece ale galeriei si poate cine stie sa facem un mars al ”Unirii” prin oras, ca sa aratam ca echipa se bucura de sprijinul nostru si ca dorim ca ea sa nu dispara!!! Poate asa se vor trezi autoritatile locale sau eventuale firme care vor dori sa investeasca cat de putin ca sa reusim sa terminam campionatul acesta si mai apoi sa se gaseasca solutii pt redresare. Hai Unirea!!!

 6. Bravo Domnilor
  Zic ca mai important e sa iesim la proteste sa schimbam conducerea sa punem un om de fotbal ca ca autoritățile ne vor ajuta , si sa pornim din județ cu copii noștri localnici nu sunt cheltuieli cu ei si sunt juniori de loturi naționale! Unirea prin grupele de copii si antrenori care sunt acolo se poate autofinanta! Ganditiva ce jucatori au plecat din județ in ultimi ani !

 7. Sunt inpanzite școlile de fotbal din tara cu copii din județul Alba, avem antrenori profesioniști Ursu,Kakanios,Popa, Brunaru,Ilie…au descoperit o grămadă de talente, cu ei si cu un conducator am construi un centru de fotbal adevărat!

 8. Domnilor Tridan si Sarmes aveți fabricii,case,blocurii,spații comerciale,banii…lăsați echipa asta orașului ATI aduso in pragul desfintarii ! Mai saturativa cum ne-am saturat noi de voi! Iubesc Unirea. Hai Unirea

 9. corect ce vremuri ar fi cva foarte foarrte raus sa se desfintezze parrea mea dc dc se va desfinta doamne fereste va suferii tot judetull in functye de fotball in special liga a4a mnuu va mai cauta nimeni jucatori ca fi foarte rau pacat de o iubire cati ani am emrs la stadion ca sa sustin unirera in galerie 🙂

Lasă un răspuns

Închideți meniul