Stelu dixit: “Performanţa trebuie susţinută!” (VIDEO)

Dacă tehnicianul Unirii Alba Iulia a decis să continue munca începută în vară la Alba Iulia, acesta spune că pentru a face performanţă în plan sportiv, şi nu numai, trebuie să ai asigurate toate condiţiile necesare. Altfel, uniriştii îl aşteaptă la antrenamentele de miercuri pe fundaşul central I. Şerban (Mureşul Deva) în vreme ce Bucurică reprezintă unul dintre  “pariurile” lui Stelu Gherman pentru returul care va începe în luna martie. “Nu există mari diferenţe între Latovlevici, Sepsi, Pârvulescu şi Buciurică. Toţi sunt jucători de banda stângă foarte buni, au calităţi asemănătoare şi sunt sigur că în vară Bucurică va fi ofertat de cluburile mari din România. Este un profesionist adevărat şi o să vedeţi că nu m-am înşelat în privinţa lui. Şi mai vreau să spun că Schuller va fi cu adevărat revelaţia Unirii în partea a doua a actualei ediţii de campionat!” a dezvăluit antrenorul uniriştilor. (D.U.)

VIDEOAcest Articol are 5 comentarii

  1. APEL CATRE SUPORTERII UNIRII ALBA -IULIA,
    APEL CATRE FIRMELE DIN JUDETUL ALBA,

    Stiu ca viata este grea, stiu ca majoritatea oamenilor o duc foarte greu. Ma adresez insa, acelor oameni si acelor firme, care, pot sa renunte, la 50,100 sau 1000 de lei pentru a AJUTA ACUM fotbalul albaiulian, care trece printr-un moment delicat.O sa fac tot posibilul, ca in cel mai scurt timp, sa fac si eu ceva in acest sens.Ganditi-va ca datorita echipei UNIREA, aproape 100 de copii si tineri din ALBA-IULIA si chiar din judet, fac sport, in loc sa stea prin baruri sau la calculator toata ziua.Ganditi-va ca, banii dati acum ii veti investi in viitorul copiilor dumneavoastra. Va multumesc !

  2. D- nule Demeter oameni ca si D-voastra avem nevoie sa fie in C .A la club sunt convins ca ar veni si sponsori dar atâta timp cât e d-ul Trifam milionar in euro si nu se mai satura sa ia ,si nu da avsolut nimic cum sa vina oameni cu bani sa investească. Chiar credeți ca Empoli nu au plătit 50 de euro? Si bani pe Stanciu 200 mii unde sunt au cumpărat un purcelas de lapte pe ei! Tr sa se autofinanteze de atatia ani ,au vândut tot ce se putea vinde! Nu înțeleg presa D-ul Henegar de la Unirea si alți nu vad aceste lucruri, sunt toată ziua pe la stadion! Dacă nu vb înseamnă ca sunt in cardasie cu ei! Informați opinia publica de ce sa ajuns !

  3. S-au dus banii pe contractele fabuloase avute de unii dintre cei care au jucat la Unirea in Liga1. Mai exact pe plata litigiilor castigate de acestia. Acolo a fost BUBA!

  4. Intr-adevar, acolo s-au dus banii echipei. Salarii de zeci de mii de euro, performante sportive zero- retrogradare- aproape faliment. Cu un management eficient, transferand 4-5 jucatori buni de liga a 2-a, cum erau destui, cu prelungirea contractrului lui Zagrean, poate ca am fi retrogradat, dar cu siguranta nu eram in pragul falimentului ca acum. Trifan a investit la Unirea 2% din cat profit a facut el prin construirea acelor blocuri pe terenurile apartinand clubului Unirea, Sarmes si-a batut joc de echipa prin amatorismul sau, aducand la echipa conducatori slabi si risipind bugetul echipe pe jucatori cu salarii uriase. In loc sa puna scaune in tot stadionul, iar investitia ar fi fost amortizata prin vanzarea tuturor biletelor la meciurile cu Steaua, Dinamo, Rapid. Astea sunt bubele clubului si adevaratii vinovati. Noi suporterii nu avem ce face decat eventul sa facem un mars al ”Unirii” si sa aratam ca echipa merita sustinuta in continuare si de oficialitati, nu doar in campania electorala. Poate asa se vor gasi si eventuali finantatori. Investitia venita de la Primarie si de la Cj nu a fost altceva decat interes propriu, pt a-si asigura mandat dupa mandat. Hai Unirea!!!

  5. Aici ar trebui sa intervina DNA, sa se verifice cum au trecut terenurile clubului Unirea pe mana lui Trifan, care nu a investit mai nimic la Unirea, doar a furat. Hotie!!!

Lasă un răspuns

Închideți meniul