Bine ai venit, Amir Jorza!

⚫ ⚪ CSM Unirea Alba Iulia continuă campania de achiziții din această vară, iar astăzi clubul nostru a ajuns la un acord cu Amir Jorza, mijlocaș central, sosit de la ACS Târgu Mureș.
⚽ ”Am ales Unirea Alba Iulia pentru că am încredere în proiectul care mi-a fost prezentat. Am auzit doar lucruri bune despre conducere, staff și jucători. Voi încerca, cât pot de mult să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. Mă bucur că am această oportunitate de a juca pentru un club de tradiție cum e Unirea Alba Iulia”, a declarat Amir Jorza.
⚫ Născut pe 2 iulie 1999, Amir Jorza va evolua cel puțin un sezon pentru CSM Unirea Alba Iulia, iar de-a lungul carierei sale a mai evoluat la UTA Arad, Rapid București, CSM Reșița, SCM Zalău și ACS Târgu Mureș.
⚪ Până în acest moment CSM Unirea Alba Iulia a efectuat trei transferuri, este vorba despre sosirea lui Ștefan Blănaru, Albert Voinea și Amir Jorza, iar oficialii clubului nostru sunt în continuare în discuții cu mai mulți jucători pentru a forma o echipă puternică pentru sezonul 2024-2025, sezon în care principalul obiectiv al echipei noastre este PROMOVAREA! (sursa facebook CSM Unirea Alba Iulia)

Lasă un răspuns