Bine ai venit, Ionuț Balaur!

⚫ ⚪ CSM Unirea Alba Iulia l-a transferat pe fundașul central Ionuț Balaur, jucător cu peste 250 de meciuri și 15 goluri în Superliga României, acesta având în palmares și o Cupă și o Supercupă a României, câștigate alături de FC Voluntari.
⚽ ”Am ales să vin la Unirea Alba Iulia în primul rând pentru că este antrenor Alexandru Pelici, un om care a făcut performanță peste tot pe unde a fost, un antrenor care a promovat în Liga I de mai multe ori și singurul care a reușit să mențină CS Mioveni în Liga 1 mai mult de un sezon. Mi s-a prezentat un proiect serios, iar prezența domnului Pelici a contat enorm pentru mine, este un antrenor empatic care înțelege jucătorii. La fel și conducerea clubului m-a convins, simt că la Alba Iulia se vrea performanță”, a declarat Ionuț Balaur.
⚫ Născut pe 6 iunie 1989, Ionuț Balaur are o carieră frumoasă, acesta a îmbrăcat tricoul unor echipe importante din România, cum ar fi: FC Vaslu, ASA Târgu Mureș, CS Mioveni, FC Voluntari, FC Argeș, CS Otopeni și Dunărea Călărași.
⚪La Alba Iulia istoria se rescrie, fii și tu parte din povestea noului sezon!
⚫ Hai Unirea! (sursa facebook CSM Unirea Alba Iulia)

Lasă un răspuns