Bine ai venit, Ștefan Blănaru!

⚫⚪ CSM Unirea Alba Iulia începe campania de achiziții pentru noul sezon, sezon în care echipa noastră va ataca promovarea!
⚫ Primul jucător care a semnat cu Unirea Alba Iulia este Ștefan Blănaru, atacant cu o vastă experiență la nivelul primelor două eșaloane fotbalistice din România.
⚽ ”M-a determinat să aleg Unirea Alba Iulia ambițiile pe care le are clubul pentru acest sezon și pentru cele care vor urma. Prezența lui Alexandru Pelici a fost foarte importantă, la fel și cea a lui Bogdan Petric, a domnului președinte și a domnului director, toți sunt oameni care trag la aceași căruță și vrem să încheiem sezonul cu o promovare în Liga a II-a. E un proiect serios și acest lucru a contact foarte mult pentru mine”, a declarat Ștefan Blănaru, imediat după ce a semnat contractul cu echipa noastră.
⚪ Ștefan Blănaru are 35 de ani va juca două sezoane pe ”Cetate” și vine din postura de jucător liber de contract de la CS Mioveni, echipă cu care a luptat pentru promovarea în Superligă în acest sezon.
⚫ De-a lungul carierei, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat la echipe precum Ripensia Timișoara, Poli Timișoara, AFC Hermannstadt, Petrolul Ploiești, Turris Turnu Măgurele, FC Brașov și CS Mioveni.
⚪ Alături de antrenorul echipei noastre, Ștefan Blănaru are două promovări în Liga 1, una cu AFC Hermannstadt și alta cu CS Mioveni.
⚫ Hai Unirea! (sursa facebook CSM Unirea Alba Iulia)

Lasă un răspuns