Bine ai venit, Albert Voinea!

⚫ ⚪ CSM Unirea Alba Iulia a perfectat, astăzi, cel de-al doilea transfer din intersezon. Albert Voinea este jucătorul care se alătură echipei noastre în noul sezon, având cu toții un singur obiectiv, PROMOVAREA!
⚽️ “Am ales Unirea Alba Iulia după discuții cu foști colegi care mi-au vorbit frumos despre ceea ce e acolo și despre ceea ce se vrea. A contat foarte mult prezența lui Alexandru Pelici la echipă deoarece pot spune că e unul dintre puținii antrenori care m-au cunoscut cu adevărat. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și la finalul sezonului să promovăm. Mulțumesc și celor din conducere, iar în încheiere aș vrea să-i salut pe suporterii echipei și vreau să-i asigur că atât eu, cât și colegii mei vom face tot posibilul să reușim promovarea și să le oferim o bucurie pe care o merită”, a declarat Albert Voinea.
⚫ În vârstă de 31 de ani, Albert Voinea vine de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a evoluat în 11 partide în sezonul 2023-2024.
⚪ Până în acest moment Albert Voinea a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu, Gloria Bistrița, Damila Măciuca, CS ”U” Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, CSC Dumbravița, Ripensia, UTA Arad, Concordia Chiajna și Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt doar cele mai importante echipe pentru care a jucat noul atacant al echipei noastre. (sursa facebook CSM Unirea Alba Iulia)

Lasă un răspuns