PERIOADA DE TRANSFERURI – IARNA 2023!

Marți, 17 ianuarie 2023, se deschide oficial perioada transferurilor de iarnă a jucătorilor de fotbal, şi se va închide pe data de 13 februarie 2023 (FRF/LPF), respectiv cu 48 de ore înainte de reluarea competițiilor (AJF/AMFB). Trebuie avute în vedere următoarele aspecte foarte importante:

✅ În cazul în care legitimarea se va face la FRF, va fi necesară introducerea tuturor documentelor în platforma FOOTBALL CONNECT, înainte de prezentarea la Departamentul Competiţii.

✅ Începând din această perioadă de transfer de iarnă (17 ianuarie – 13 februarie 2023), legitimarea se va face EXCLUSIV în platforma FOOTBALL CONNECT, iar documentele vor fi aduse în original doar în situaţia în care sunt cerute în mod expres de departamentele de specialitate. Introducerea greşită a documentelor (date incomplete, lipsă semnături, ştersături, modificări, adăugiri, etc) atrage de la sine RESPINGEREA LEGITIMĂRII de către departamentul de specialitate.

✅ Nu mai este necesară prezența fizică la sediul FRF pentru efectuarea operațiunilor de înregistrare a documentelor (acord de transfer, contract, anexă, cerere de legitimare, etc.).

Aceste documente se vor înregistra EXCLUSIV în platforma FOOTBALL CONNECT. Excepție vor face FIȘELE JUCĂTORILOR în situația în care acestea nu se găsesc în original în posesia Departamentului Competiții al FRF.

✅ Termenul maxim de ÎNREGISTRARE a documentelor (acorduri de transfer, contracte jucători, anexe, acte adiționale) la departamentul de specialitate a forului organizator s-a redus la 15 ZILE.

Pentru CONSULTANȚĂ în legătură cu toate modificările aduse Regulamentului privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal – RSTJF (2023) și pentru asistență de specialitate FOOTBALL CONNECT, apelați cu încredere la serviciile noastre!

📞 0724 355 256 (whatsApp)

Facebook:  www.facebook.com/rscsportconsulting

Lasă un răspuns