Ține cont de aceste lucruri înainte de a alege un cazinou online la care să joci

Este din ce în ce mai greu să alegi un cazinou online dacă decizi să îți deschizi cont la un operator de jocuri de noroc. În fiecare an, la ONJN sunt înregistrate noi dosare de licențiere, iar companiile care intră pe piața românească sunt tot mai pregătite să ofere pasionaților cadrul ideal pentru distracție.

Îți recomandăm să studiezi bine oferta înainte face această alegere. Din start, vorbim numai despre cazinourile online legale. În cazul în care „păcălești” bariera pusă de softurile furnizorilor de internet și reușești să îți deschizi cont la un operator care nu este pe „lista albă” a Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc, riști o amendă de până la 10.000 de lei.

Din fericire, există site-uri pe care poți găsi recenzii obiective despre fiecare platformă în parte, ce vizează toate aspectele importante pentru jucători. De exemplu, găsești toate informațiile care te interesează despre oferta promoțională și despre jocurile din cazinou MrBit, unul dintre cazinourile intrate anul trecut pe piața românească. Citește ce scriu specialiștii despre operatorii disponibili, apoi verifică și tu informațiile, având în vedere următoarele criterii:

Seriozitate

În principiu, toți operatorii licențiați sunt serioși. Altfel, nu ar fi putut intra în legalitate. Totuși, există câteva diferențe la nivel de „detaliu”. La capitolul „seriozitate” poate fi încadrată promptitudinea cu care răspunde serviciul de Relații clienți la un mesaj care semnalează o problemă sau o nelămurire. De asemenea, sunt de apreciat operatorii care nu încearcă să îți pună bețe în roate atunci când vrei să retragi fonduri. Pentru unii sunt suficiente documentele acceptate atunci când ți-ai verificat identitatea, în timp ce alții se trezesc că au nevoie de elemente suplimentare și îți cer să trimiți fotografii cu tine ținând cartea de identitate în dreptul feței sau cine știe ce alte dovezi.

Oferte promoționale

Ofertele promoționale te ajută să te distrezi mai mult, chiar dacă nu poți aloca un buget mare acestui hobby. Toate cazinourile online îi întâmpină pe clienții noi fie cu fonduri suplimentare, fie cu rotiri gratuite, fie cu pachete care cuprind ambele tipuri de recompensă. În mod normal, nu contează valoarea fondurilor suplimentare sau numărul rundelor primite din partea casei, ci mai degrabă probabilitatea de a le transfera în balanța cash.

Evident, cele mai avantajoase sunt beneficiile fără depunere, apoi recompensele fără condiții de rulaj, dar nu le ignora nici pe celelalte. Până la urmă, are mai puțină importanță dacă bagi banii în buzunar. Prioritatea ar trebui să fie distracția, de care ai parte și atunci când încerci să îndeplinești cerințele de rulaj.

Oferta de jocuri

Există diferențe semnificative în ceea ce privește oferta de jocuri. Unele cazinouri online au până în 600 de sloturi în ofertă, în timp ce altele au pe site chiar și peste 1.800 de păcănele. Asta nu înseamnă că pe o platformă cu 500 de jocuri nu ai cum să te distrezi. Depinde ce fel de jucător ești. Dacă îți permiți numai mize mici, te interesează o platformă care are sloturi cu număr redus de linii de plată. În schimb, dacă ai la dispoziție un bankroll mai mare, te poți distra la păcănele cu mecanism Megaways, care au mize minime de la 0,50 lei în sus, însă oferă și câștiguri pe măsură.

De asemenea, e posibil să fii amator de sloturi cu jackpot. Este posibil ca o platformă cu ofertă de jocuri relativ modestă să aibă mai multe astfel de păcănele decât una cu mii de jocuri. Sau poate că preferi jocurile de masă, existând platforme cu zeci de jocuri în secțiunea live.

Numai tu decizi cât de potrivită este o platformă de jocuri de noroc, după ce ești atent la toate aceste detalii.

Lasă un răspuns