Românii nu se pot dezlipi de aceste jocuri de păcănele în 2022

Păcănelele online se numără printre jocurile preferate ale românilor și în anul 2022, mai ales că oferta s-a diversificat foarte mult în ultimul timp, iar ofertele promoționale aduc rotiri gratuite atât pentru clienții noi ai cazinourilor online, cât și pentru cei fideli.

Dacă te întrebi care sunt cele mai tari sloturi online România, iată un top al jocurilor cu cele mai multe accesări în acest an:

Sweet Bonanza este un joc cu mecanism Megaways care poate da câștiguri consistente atunci când reușești să declanșezi seria de zece rotiri gratuite (prin stabilizarea pe ecran a patru simboluri ale acadelei). În timpul fiecărei rotiri suplimentare, pe ecran se pot opri unul sau mai multe pictograme cu factori de multiplicare. Să spunem că se opresc pictogramele x6 și x18, iar câștigul „normal” al rundei (sunt câștiguri în avalanșă) este de 2,5 lei. În acest caz, într-o singură rotire suplimentară câștigi 6 x 18 x 2,5 = 270 de lei.

Câștiguri ok pot fi obținute și în jocul de bază, mai ales dacă pe ecran se opresc 12 bomboane roșii în formă de inimă, care plătesc de 50 de ori miza rotirii. Următoarele simboluri ca valoare sunt bomboanele pătrate de culoare violet.

Legacy of Dead este unul dintre numeroasele jocuri inspirate din legendele Egiptului Antic. Simbolurile sunt caracteristice, cu pisici sacre și faraoni care păzesc comorile ascunde în piramide. Trei simboluri bonus (monumentul de aur flancat de două torțe, pe care este imaginea scarabeului) te duc într-o serie de rotiri suplimentare în care unul dintre simbolurile obișnuite devin Wild-uri expandabile. Dacă pe fiecare dintre cele cinci role se oprește acel simbol, câștigul este fantastic.

Mumia faraonului plătește la fel de bine precum simbolul bonus. Cinci mumii oprite pe o linie de plată îți aduc în cont 5.000 de fise. Următorul simbol ca valoare este cel al pisicii, animal sacru în acele vremuri.

Narcos este un alt joc în care distracția se împletește cu legenda. Jocul este inspirat din povestea lui Pablo Escobar, poate cel mai mare traficant de droguri din America de Sud. Sunt mai multe funcții speciale pe care îți dorești să le accesezi. Cel mai des este apare simbolul Wild (insigna de șerif). Atunci când un Wild ia parte la formarea unei combinații câștigătoare, el rămâne pe ecran și pentru învârtirea următoare, translatând ecranul de la dreapta la stânga.

Cea mai profitabilă funcție specială poate fi Free Spins. Sunt zece rotiri gratuite în care, aleator, unele simboluri sunt lovite de gloanțe și pot deveni simboluri Wild. Dacă în ultima rotire obții câștig, ai parte de o rundă suplimentară. Secvența de Free Spins se încheie când nu se mai formează vreo combinație câștigătoare.

Starburst se numără și el printre cele mai populare sloturi disponibile în cazinourile licențiate ONJN. Grafica este simplă, dar captivantă, cu pietre prețioase de mai multe forme și culori care se rotesc de sus în jos pe cinci role și trei coloane. Câștigurile se formează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, iar cel mai așteptat simbol este cel al steluței, care are rol de Wild expandabil. Mai mult decât atât, apariția stelei multicolore generează un respin în timpul căruia pe ecran poate să apară încă o stea. Simbolul BAR și șeptarul aduc cele mai mari câștiguri. De exemplu, 5 pictograme BAR oprite pe ecran plătesc 250 de fise.

John Hunter and the Aztec Treasure” este un slot în care joci rolul unui explorator care pornește în căutarea comorilor aztece. Pe lângă pictograma exploratorului, pe role apar elemente din fauna junglei (pantera, papagalul, șarpele), făclia aprinsă, pălăria și lasoul. Jocul are și un simbol Wild, care substituie orice altă pictogramă când poate aduce câștiguri, mai puțin pe simbolul străvechi aztec al Soarelui, care declanșează funcția bonus (până la 25 de rotiri gratuite cu același factor de multiplicare ca și rotirea în care au fost declanșate).

Lasă un răspuns