Liga a 3-a, Seria a 9-a, play out, prima etapă din retur! Azi, pe Cetate, Unirea Alba Iulia – Gloria Bistrița!

AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud (ora 18.00, Stadion Cetate din Alba Iulia). A: Hurducaș Victor (Iclod), A1: Pojar Paul Bogdan (Cluj-Napoca), A2: Vasile Bogdan Ștefan (Sibiu). Obs: Teodor Ioan (Târgu Mureş) și Orosfoian Ioan (Târgu Mureş).

“Am pierdut 6-0 la Cluj! Și ce? Mulți vor spune acum că suntem slabi, nu avem valoare, că nici în Cupa Satelor nu avem șanse etc… Poate e adevărat, dar știți ceva? Pentru noi, suporterii adevărați chiar nu contează unde și cu cine jucăm! Există o vorbă în lumea suporterior: “Nu contează liga, cât iubești echipa!”, o vorbă pe care nu mulți o vor întelege!

Pentru noi, în Liga a 5-a sau în Liga 1, UNIREA rămâne unicul lucru pe care-l iubim și pentru care vom cânta neîncetat! Nu vom da jos tricoul de pe noi, nu vom lăsa fularul alb-negru din mână și nu ne vom opri din a flutura steagurile și din a bate tobele din cauza unor oameni care nu înțeleg ce înseamnă UNIREA pentru noi! Vom merge înainte, mândri că susținem această echipă, indiferent de ce vom întâmpina în călătoria noastră! UNIREA NU MOARE!” este mesajul postat pe facebook, din Germania unde se află la muncă, de Răzvan Magda.

“Vom juca al 2-lea meci în 3 zile, împotriva Gloriei Bistrița! Venim după un eșec inadmisibil cu Sănătatea Cluj, 6-0, dar acum, orice punct pierdut poate fi sinonim cu retrogradarea! Ne este foarte greu să o spunem, dar băieții au nevoie de noi mai mult ca niciodată! Doar victoria este permisă și cu sprijinul vostru sunt toate șansele să luăm cele 3 puncte! Astăzi, la ora 18:00, cu toții la stadion!” este mesajul transmis pe facebook de FC Unirea Alba Iulia Fan Page. FRUMOS! (D.U., frf-cca.ro)

Lasă un răspuns