La “Cupa Mureșul” de la Luduș (copii născuți în anul 2008 și mai mici), ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei și Olimpia Aiud au terminat pe primele două locuri!

Ieri, la Luduș în “Cupa Mureșul”, ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei (foto 1, echipament roșu cu negru), antrenor Mircea Țîrlea, au terminat pe primul loc, fără a primi gol. “Felicitări copii!!! Bravo domnule antrenor!!! Bravo părinți pentru susținere. Ați fost cea mai vocală și frumoasă galerie!!!” este mesajul postat pe facebook de cei de pe Valea Frumoasei.

De asemenea, Olimpia Aiud (foto 2, echipament galben albastru), antrenori Marius Călușer și Vio Gîlea, au terminat pe locul doi învingând în partida decisivă, acolo unde au fost susținuți și de cei de la ACS Școala de Fotbal Valea Frumosei, echipa din Nazna. “Felicitări tuturor, copii, antrenori și părinți! Hai Olimpia!” au scris pe facebook “olimpicii” aiudeni.

“Eroii olimpicilor” au fost: N. Pop și Lasca – portari, Aloman, Hetea, Ognean, Ianos, Boancă (cpt.), Iepure, Dondos, Deac, Vlazan, Anyos, C. Simandi, Coroja și R. Popa. (D.U., sursa foto facebook)

Lasă un răspuns