Albaiulianul Gicu Grozav a refuzat-o pe FC U Craiova și a ajuns la clubul condus de prietenul lui Viktor Orban!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 30 de ani, Gicu Grozav (foto în roșu), a rămas în Ungaria. După Diósgyőr, a semnat pe două sezoane cu MTK Budapesta, cu un salariu de 10 000 de euro lunar. Patron este politicianul Tamás Deutsch, fost parlamentar european. Liber de contract, după un sezon la Diósgyőr, Gicu Grozav putea ajunge la U Craiova 1948, cu Adi Mutu antrenor. Dar a refuzat discuțiile cu oltenii și a ales tot Ungaria. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pe două stagiuni cu MTK Budapesta (a treia sa echipă în țara vecină), locul 7 în precedentul campionat. Un pas în față. Diósgyőr a retrogradat.„Gicu Grozav își va demonstra abilitatea și la MTK”

„Grozav a dovedit că poate face diferența la orice echipă din Ungaria. Își va demonstra abilitatea și la MTK”, a declarat directorul sportiv Balázs Polyák.

Patronul și președintele alb-albaștrilor este politicianul Tamás Deutsch, fost parlamentar european și ministru al sportului (1999-2002), un apropiat al premierului Viktor Orban. E membru în Fidesz, partidul de extremă dreapta (condus de Orban) aflat la guvernare de 11 ani.

Gicu Grozav, 24 de goluri și 8 assisturi în 3 ani în Ungaria!

Produs al echipei Unirea Alba Iulia, Gicu Grozav joacă în țara vecină din 2018, după despărțirea de Dinamo, și e în formă la maghiari. Mijlocașul cu 29 de selecții și 5 goluri la națională are până acum 24 de goluri și 8 assisturi în trei ani, doi la Kisvárda și unul la Diósgyőr. (D.U., gsp.ro)

Lasă un răspuns