Liga a 3-a, Seria a 9-a, etapa a 14-a! Astăzi la Zlatna, CS Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș LIVE TEXT AICI! VEZI AICI declarații, brigada de arbitri și observatorii!

Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureş (azi, ora 17.00, Stadion Minaur din Zlatna)- LIVE TEXT. A: Lunca Dragoș Nicolae (Cluj-Napoca), A1: Pojar Paul Bogdan (Cluj-Napoca), A2: Mereș Robert (Cluj-Napoca). Observatori Danciu Cosmin (Hunedoara) și Somolyak Istvan (Odorheiu Secuiesc).
DECLARAȚII: “Este un joc foarte important, întrucât o victorie ne-ar asigura liniștea în privința luptei din subsolul clasamentului. Sunt ferm convins că echipa din Ocna Mureș se va agăța cu disperare de acest meci în intenția de a mai conta în calculele salvării, condiții în care ne așteaptă o partidă dificilă, ocnamureșenii având cu totul altă forță comparativ cu prima parte a sezonului. Însă noi suntem cu moralul ridicat după succesul de la Ungheni, acolo unde am demonstrat că Unirea Alba Iulia este o formație care poate învinge orice adversar din această serie”, a spus Adi Bicheși, principalul alb-negrilor din Cetatea Marii Uniri..
“Suntem dezamăgiți după egalul de pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, am și discutat cu jucătorii pe această temă, am analizat unde am greșit. Știm ce înseamnă acest meci cu Unirea: ultima noastră șansă! Pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare, trebuie să luăm toate cele trei puncte”, a punctat Gabi Cotoară, antrenorul principal al alb-albaștrilor din Ocne. (D.U., frf-cca.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul