VEZI AICI programul play-off-ului la Juniori A 1 (U 19-născuți în anul 2001 sau mai tineri)!

Jocurile la juniori A1 se desfășoară de regulă în zilele de Marți, iar juniorii B1, în zilele de Joi. Echipele de Liga a 4 sunt obligate să folosească în ediția 2019-2020 cel puţin un jucător junior U19 (născut după 01.01.2001), pe toată durata partidei. Dacă acesta este eliminat din teren (Cartonaș roșu), echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt jucător care sa indeplineasca conditiile respective. Dacă o echipă se prezintă fără nici un jucător U19, sau se accidentează și nu are rezervă junior, echipa va evolua în inferioritate numerică. Data limită de transmitere a campioanei: 1 iunie 2020.
Etapa II – Etapa Interjudețeană U19 Județean (06 și 10 iunie 2020)
Participă numai echipele câștigătoare ale campionatelor județene pentru juniorii U19, care vor disputa o etapa eliminatorie (tur – retur). Tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor eliminatorii, respectiv (turul I) va fi efectuată în luna februarie 2020. Criteriile care vor sta la baza tragerii la sorți vor fi următoarele:
Stabilirea celor 7 regiuni:• Regiunea 1 : N – E : BC, BT, NT, IS, SV, VS;
• Regiunea 2 : N – V : BH, BN, CJ, MM, SM, SJ;
Regiunea 3 : Centru : AB, BV, MS, CV, HR, SB;
• Regiunea 4 : Vest : AR, CS, HD, TM, GJ, MH;
• Regiunea 5 : S – V : DJ, OT, VL, AG, TR, DB;
• Regiunea 6 : Sud : CL, GR, IL, B, IF, PH;
• Regiunea 7 : S – E : BR, GL, TL, CT, BZ, VN.
Jocurile eliminatorii vor fi stabilite între două echipe câștigătoare ale campionatelor județene organizate de asociațiile județene aflate în această regiune. Prima extrasă din urnă va fi desemnată echipa gazdă și va suporta costurile de organizare. Jocurile se vor desfășura după următorul program: Tur – Sâmbătă, 06 iunie 2020. Retur – Miercuri, 10 iunie 2020.
În ediția de campionat 2019-2020 s-au înscris un număr de 16 echipe, care au fost împărțite în două serii a câte 8 echipe. AJF ALBA va premia primele 3 echipe din Play Off cu: mingi, medalii, diplomă și trofeu, iar locurile 1 din Play Out vor primi: trofeu, 1 minge și diplomă.
În urma rezultatelor din campionatul regular, s-au calificat în play off, următoarele echipe:
Din seria 1: CS Universitatea Alba Iulia, AFC Unirea 1924 Alba Iulia și CS Zlatna.
Din seria 2: CS Olimpia Aiud, CSȘ Blaj și ACS Nicolae Linca Cergău.
Echipele vor intra în play off și play out cu zero puncte , rezultatele din campionatul regular, nefiind luate în calcul la întocmirea clasamentul final din play off sau play out.
Se va păstra evidența marcatorilor și a sancțiunilor disciplinare (CG sau CR). (ajfalba.ro)
Programul AICI:

Lasă un răspuns

Închideți meniul