După un 2-2 de poveste…tensiune și incidente la Micești în Liga a 4-a! Oficialii Viitorului Sântimbru au chemat jandarmii prin „112” pentru a pleca de la stadion! VEZI AICI declarațiile!

Tensiune și incidente la finalul jocului dintre AFC Micești și Viitorul Sântimbru, s-a jucat ieri după-amiază, contând pentru etapa a 7-a a Ligii a 4-a, oaspeții apelând numărul „112” pentru a pleca în siguranță de la stadion! Miceștenii au egalat în minutul 90+3 prin Tibi Varga, iar un conflict verbal iscat la finele jocului între spectatori și oficialii echipei vizitatoare a adus și mai multă nervozitate, iar Adrian Hulea, președintele formației din Galtiu a chemat jandarmii prin „112” pentru a părăsi în siguranță stadionul. Reprezentanții AJF Alba, observatorul Iosif Cisteian (Blaj) și arbitrul de centru Darius Iviniș (Alba Iulia) au întocmit rapoarte suplimentare în care au relatat evenimentele, măsurile urmând să fie decise de Asociația Județeană de Fotbal Alba. Vezi mai jos declarațiile oficiale ale celor doi președinți de duminică după amiază din “Groapa Rotundă”:
Adrian Hulea (foto în dreapta), președinte Viitorul Sântimbru: „Au aruncat cu lada de bere după brigadă, au dat cu petarde”
„Legat de întâmplările de ieri de la meciul nostru nu pot sa zic altceva decât că nu mă așteptam la așa ceva din partea celor de la Micești, un cartier aflat la 1 km de oraș și civilizație… De când am ajuns la stadion și până am plecat au fost doar injurii la adresa echipei mele și familiei mele aduse de un grup de oameni foarte alcoolizați care au dat cu petarde în timpul meciului, au aruncat cu lada de bere după brigadă, noroc cu gardul! Totul a degenerat în momentul când echipa mea a ajuns la vestiar și oamenii s-au adunat la gard și ne înjurau ca la ușa cortului, scuipau și au dat cu bere și suc pe mine moment în care două persoane au sărit la bătaie la mine și tatăl meu Ovidiu Hulea, vicepreședintele AJF Alba. Am sunat la <112> pentru că totul o luase deja razna neputând părăsi zona vestiarelor în siguranță. Am ajuns în 2019 și mai sunt locuri în care siguranța nu ne este garantată fiind obligați să jucam pe asemenea terenuri… Să nu mai zic și de oameni de ordine care erau, dar…nu erau. Mi se mai tot spune de anumite persoane că numai la noi la Galtiu este scandal etapă de etapă, dar la noi încă nu a venit „112” cu poliție și jandarmi să plece vreo echipă, sau jucători scuipați și împroșcați cu bere și suc de spectatori și oameni de lângă echipă. Și dacă după meci pot da o masă și 5 lăzi de bere, poți investi și în stadioane să fie la norme cât de cât normale…„

Adrian Herepean (foto în centru), președinte FC Micești: „Eu cu ce sunt vinovat?”
„Arbitrajul a fost perfect, întreg scandalul a plecat de la jucătorul lor cu numărul 5, Voicu, care a instigat la violență pe tot parcursul jocului. După meci, Adrian Hulea s-a înjurat cu suporterii, eu am ajuns în zona vestiarelor și m-am implicat pentru ca lucrurile să nu degenereze. Este adevărat că președintele Adrian Hulea a fost stropit cu suc. Eu am o prietenie de o viață cu Ovidiu Hulea, tatăl președintelui celor de la Sântimbru și vicepreședinte al AJF Alba, și întreb retoric cu ce sunt de vină, pentru că am intervenit să nu se ajungă la alte incidente?„. (Dan UDREA)

Acest Articol are 2 comentarii

  1. Ar trebuii precizat ca Domnu Hulea a pornit totul
    El ii idiotul care a pornit totul și tot el vrea sa fie victima,rusine lui.

  2. Având în vedere precedentele înclin să dau dreptate comentariului anterior.

Lasă un răspuns

Închideți meniul