ÎMPREUNĂ PENTRU ROBERT! Astăzi în sala Agro din Aiud are loc primul turneu! Urmează Alba Iulia şi Sebeş pe 15 decembrie respectiv 16 decembrie!

REAMINTIM TUTUROR CELOR INTERESATI (FIRME SI PESOANE FIZICE) CARE DORESC SA FACA DONATII /SPONSORIZARI PENTRU ROBERT ROMAN – BAIATUL LUI ADI ROMAN (in ultimele doua editii de campionat – portarul echipei de seniori a clubului nostru) – CARE LA NICI 14 ANI – SE LUPTA CU O BOALA PERFIDA (LEUCEMIE), CA SUNT INVITATI MAINE – SAMBATA 08.12.2018, DE LA ORA 09:15 LA SALA ” AGRO” LA TURNEUL CARITABIL “IMPREUNA PENTRU ROBERT”. CEI CARE DORITI PUTETI SA FACETI DONATII SI IN CONTUL LUI ROMAN ADRIAN VALENTIN, DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA, AFISAT MAI JOS. VA MULTUMIM !

CONT: ROMAN ADRIAN VALENTIN:

LEI: RO47BTRLRONCRT0439405901

EUR: RO94BTRLEURCRT0439405901

A doua competiţie va avea loc sâmbăta viitoare, pe 15 Decembrie, la Baza Sportivă Winner’s Club Țălnar din Alba Iulia, unde Mirel Rădoi va fi MVP-ul competiției organizate de Mihai Manea și George Țălnar iar cel de-al treilea “episod” este programat duminică, 16 decembrie de la ora 15.00 în sala Florin Fleşeriu din Sebeş cu participarea echipelor Sportul Petreşti, Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir şi a internaţionalului Gicu Grozav. (D.U., sursa foto facebook)

Lasă un răspuns

Închideți meniul