Așa poți să-ți mărești șansele la pariuri, măcar un pic!

Nu-ți promitem câștiguri 100% sigure și nici alte iluzii deșarte, pentru că așa ceva nu există la pariuri sportive. Uită ce toți cei care vând ponturi, fluturând teancuri de bancnote și tot felul de bilete false. Dacă îți place să pariezi și vrei să ieși din mulțime, adică să-ți mărești câtuși de puțin șansele de a ieși pe plus la sfârșit de lună, ține cont de acest sfaturi culese de la unii dintre cei mai bun specialiști din industrie:

Oprește-te din ce faci și documentează-te. Poate că ești pe un drum bun sau poate că nu, dar există riscul să nu-ți dai seama cu exactitate de asta, așa că o mică pauză te poate ajuta. Valoarea unui parior sau eficiența unei strategii nu se poate vedea după câteva zeci sau chiar după numai câteva sute de rezultate, ci după mii de pariuri sau după simulări bazate pe un eșantion mare de rezultate.

Este greu să faci o evaluare corectă a situației în timp ce ești în vrie, așa că fă-ți curaj și oprește-te pentru o scurtă perioadă din ceea ce faci. Ia-ți una sau două săptămâni timp de respiro. Deconectează-te puțin de la fenomen și după câteva zile, începe să răsfoiești învățăturile și experiențele altor parior. Ia-ți notițe, dar nu te opri la prima idee care ți se pare interesantă, ci fă-ți o colecție de strategii, tehnici și abordări. Apoi, fă-ți simulările și începe să testezi câte ceva la scară mică, cu un buget redus. Pe parcurs, vei putea să vezi cu ce te potrivești mai bine, unde merită să lucrezi și la ce merită să renunți.
Fă-ți un calcul și o regulă vizavi de depuneri. Că vrei să joci la pariuri doar de distracție, să încerci să dai lovitura sau pur și simplu pentru a învață și a încerca să învingă casa pe termen lung, este bine să ai o bază sănătoasă, adică să nu lași ca această activitate să se transforme într-o problemă. Așa că fă bine și stabilește-ți un buget lunar pentru a depune la pariuri.

Specialiștii ne recomandă să nu depunem niciodată mai mult de 10% din veniturile noastre la pariuri online. Practic, fiecare trebuie să joace cât își permite să piardă fără consecințe de nici un fel și nici un leu în plus. Așa că fă-ți niște calcule și vezi de ce procent din salariu te poți lipsi și într-o zi fixă a lunii, efectuezi depunerea respectivă, indiferent de situația din contul tău; fără împrumuturi, fără schimburi de plan și așa mai departe.

Nu paria mai mult de 2% din bancă pe un pariu. Dacă depui, să zicem, 270 lei pe lună în contul de pariuri, ținând cont că salariul mediu net în România este de aproximativ 2.700 RON: https://www.mediafax.ro/social/ins-salariul-mediu-pe-economie-in-crestere-in-iunie-17388668, și joci numai pariuri individuale cu o miză de celt mult 2% din banca inițială, ai șanse foarte mari să eviți falimentul, așa că lună după lună, realimentând contul cu 270 lei, ai dreptul să speri că la sfârșit de an, chiar dacă nu ai fost deloc profitabil, să ai o sumă cu 3 zerouri în cont, ceea ce este mult mai bine decât ceea ce ai obținut până acum din cariera ta de parior, nu?

Învățătura pe care trebuie să o extragi din acest exemplu este că prima dată trebuie să te gândești cum să eviți falimentul, iar abia apoi să te gândești cum să încerci să obții profit. Majoritatea pariorilor nu ajung niciodată la profit pentru că gândesc exact invers și ajung rapid la sapă de lemn pentru că se gândesc numai la profitabilitate, uitând să aibă grijă de bugetul lor.

Profită de tot ce au de oferit pariurile online. Crezi că pariorii profesioniști joacă la pariuri online din comoditate sau pentru că astfel este mai avantajos? Bunul simț poate răspunde la această întrebare, așa că nu trebuie să o facem noi. În primul rând, dacă ai conturi la mai multe case de pariuri online, ai acces să pariezi pe cotele cele mai bune din piață de fiecare dată, lucru care la sfârșit de lună chiar contează, pentru că acele câteva procente câștigate adunate se pot transforma în sume consistente.

În al doilea rând, pariurile online mai vin cu un alt mare avantaj, și anume promoțiile, fie că vorbim de cele de bun venit, de cele fără depunere sau de cele semi-permanente, care presupun rambursări pentru pierderi la limită, pentru meciuri care se încheie fără gol marcat și multe alte astfel de bonusuri cu cote mărite, pariuri gratuite, bonus de realimentate și așa mai departe. Dacă vrei să testezi noi strategii și să descoperi facilitățile unor case de pariuri licențiate, profită de bonusuri la pariuri sportive online fără depunere – detalii aici: https://www.topbonuspariuri.ro/bonusuri-fara-depunere-pariuri/.

Păstrează-ți calmul, acceptă înfrângerile și învață să trăiești cu ele. Fii pozitiv! Eh, aceste lucruri sunt ușor de zis, dar foarte greu de aplicat… De altfel, cine poate să pună în practică aceste sfaturi, mai mult ca sigur a rezolvat deja o mare parte dintre problemele cu care se confruntă fiecare parior. Orice tipster de top din lume are perioade proaste, fie că vorbim de o zi, o săptămână sau chiar o lună în care iese pe minus. Se întâmplă, variația face parte din pariuri și cei care speră să devină iscusiți trebuie să se obișnuiască cu această idee și să-și construiască strategiile încât să poată depăși cele mai negre etape. Da, acolo se face cu adevărat diferența între amatori și profesioniști!

Concluzionăm cu cel mai important sfat: Gândește totul pe termen lung. Dacă reușești să-ți implementezi acest lucru în gândire, toate celelalte sugestii din acest articol ți se vor părea naturale și nu le vei percepe deloc ciudat. Fă-ți singur norocul!

Lasă un răspuns