Împreună pentru Robert! Mobilizare pentru susţinerea în lupta cu o boală cumplită a lui Robert, fiul portarului Adrian Roman de la Olimpia Aiud!

„Acum la împlinirea a “100” de ani haideţi să fim mai buni, mai uniţi şi totodată mai devotaţi ….. Competiţia din acest an, va avea o însemnătate deosebită….. pe lângă că este Cupa Crăciunului în an centenar, totodată prin acest eveniment minifotbalistic vom încerca să susţinem o cauză umanitară….! Împreună, prin sport să sprijinim familia Roman în lupta pe care o duc acum pentru viaţa micuţului Robert !!! Deviza sub care se va desfăşura competiţia va fi : “Cupa Crăciunului 2018 – JUCĂM PENTRU ROBERT”. Winner’s Club Ţălnar şi GT SPORT împreună cu sponsorii acestei competiţii şi împreună cu participanţii la acest ”regal minifotbalistic” putem fi în primul rând “oameni” şi după aceea adversari pe teren! O urnă mobilă va fi pregătită pe toată durata competiţiei (16 zile) la baza sportivă…. putem să fim toţi “Moș Crăciun” pentru o cauză nobilă…. așa să ne ajuteDumnezeu !!!” este mesajul postat pe facebook de George Ţălnar.

Alba fotbalistică, şi nu numai, se mobilizează pentru susţinerea în lupta cu o boală cumplită, leucemia, a lui Robert (13 ani), fiul portarului Olimpiei Aiud, Adrian Roman. După ce Robert a fost diagnosticat în această toamnă cu leucemie toate eforturile familiei Roman s-au concentrat într-o unică direcţie, sprijinirea băiatului în lupta pentru viaţă. O luptă care a început şi care presupune un tratament de lungă durată şi cu costuri semnificative. Tocmai de aceea comunitatea locală s-a mobilizat pentru a înlesni acest parcurs dificil. Cu prilejul mai multor competiţii de minifotbal se vor strânge fonduri, iar pe facebook a fost creată comunitatea Împreună pentru Robert, care este tot mai numeroasă cu fiecare minut care trece. Donaţii pentru susţinerea lui Robert în lupta cu boala se pot face în contul ROMAN ADRIAN VALENTIN 

LEI: R047BTRLRONCRT0439405901; EUR:RO94BTRLEURCRT0439405901. Pentru cei de la firme, punem la dispoziție și actele medicale necesare donației! (Dan UDREA)

Lasă un răspuns

Închideți meniul