Campionatul Naţional de juniori A şi B! Seria a V-a, etapa a 8-a! (GALERIE FOTO)

Partidele disputate în această după amiază pe terenul doi al Complexului sportiv Cetate din Alba Iulia  respectiv stadionul Arini din Sebeş s-au terminat cu următoarele rezultate:

JUNIORI A: Unirea Alba Iulia (antrenor Vasi Ursu) – FC Braşov 1-3 (1-0), gol Vlaic. Pentru unirişti au jucat Fl. Popa – Drăghici, Căt. Ivaşcu, Vlaic, Cr. Ivaşcu, Moga, Morar, Bretoiu, Contor, G. Croitoru, T. Vlad (Joldeş şi Bendea). “După Schuller, I. Stan şi Coţolan, de mâine la antrenamentele echipei de seniori au fost chemaţi şi Clipici, Căt. Ivaşcu respectiv Contor” a spus tehnicianul “alb-negrilor” din Cetatea Marii Uniri.

LPS Sebeş (antrenor Doru Oancea) – FCM Tg. Mureş 0-2 (0-2). “Am întâlnit de departe cea mai bună echipă a seriei care poate juca lejer în Liga a III-a” a declarat antrenorul LPS-ului care i-a utilizat pe Trif – Munteanu, Panta, Ciobotariu, Androne, Onişor, Morariu, Rahovean, Fălămaş, Popa, Lăcătuş (Albu, Ilea, Surdu. Dragoş, Bako).

JUNIORI B: Unirea Alba Iulia (foto în echipament negru, antrenor Bebe Brumaru) – FC Braşov 0-1. Uniriştii mizează pe Clipici – Costantea, Ioani, Matei, Stoica, Fulea, Schiau, Buda, Tamaş, Maxim, Lăsconi (Podar – F. Morar, Muntean, Balea, Herdea, Nicola). “Am pierdut nemeritat mai ales după modul în care echipa a jucat astăzi, am ratat un 11 metri prin Maxim în prima repriză, am avut om în plus şi o sumedenie de ocazii de a marca, dar nu a fost să fie… Trebuie să ne revenim rapid după acest insucces şi să facem punctele de care avem nevoie pentru a ne califica. Am încredere în jucătorii mei şi sunt sigur că în ultimele două jocuri vom reuşi să ne atingem obiectivul şi să mergem mai departe” a declarat Bebe Brumaru.

LPS Sebeş (foto în echipament roşu, antrenor Emil Ţimpea) – Interstar Sibiu 3-1. Mihaiu şi Varga 2 au punctat pentru gruparea din Arini iar echipa i-a cuprins pe Beldean – Şimandi, Sârbu, Nemeş, Suciu, Sav, Szekely, Mihaiu, Trif, Comănese, Varga (Balcău şi Weiner). “Matematic suntem calificaţi în faza următoare, asta chiar în condiţiile în care vom pierde, Doamne fereşte!, ultimele două meciuri iar pentru cel de-al doilea loc care asigură calificare se bat Unirea Alba Iulia şi FC Braşov” a spus Emil Ţimpea.

Dan UDREA, foto Nicu PĂŢAN

GALERIE FOTO




Acest Articol are 7 comentarii

  1. Unirist

    Maxim ala de la juniorii B, nu are nicio calitate, in afara de ”superficialitate”, daca poate fi numita calitate. Nu alearga, nu face pressing, nu marcheaza din 11 m, nimic. E prea moale. Sigur joaca pe pile in echipa. In schimb, fundasul dreapta Stoica, fundasul central(capitanul) si inca 2-3 jucatori, au potential. Daca se tin de treaba, poate vor ajunge fotbalisti! Bafta!

  2. si.eu.tot.unirist.

    are calitati , are viteza , sut bun , lovirea mingii cu capul bine . Daca l-ai fi vazut si in alte meciuri nu l-ai fi recunoscut , superficial e de la 7 ani , nu-l poti schimba acum . Si nu , nu joaca pe pile ..

  3. Burienilor

    Maxim nu mai joaca nimic de cand sa apucat de fumat , toata ziua e in spate la hcc la tigara , vai de el

  4. Unirist

    Deci l-am ”ginit”. Se vede pe el ca e delasator si numai la fotbal nu-i sta capul! Nu mi-a trebuit decat un meci sa-mi dau seama!

  5. Burienilor

    E toata seara cu o fatuca de nici 14 ani prin parc , e tot cu tigara 😉 si la-m vazut seara prin Stage

  6. Suporter

    Nu stiu ce ati auzit voi de Maxim… Adevaru este ca a avut o evolutie foarte proasta. Oricarui fotbalist i se poate intampla. Dar parerea mea este ca a fost cel mai folositor jucator din toata echipa. Nu stiu daca au fost 2 meciuri in care sa nu marcheze.

  7. Suporter Unirea

    Salut!Vreau sa spun ca echipa LPS Sebes este o echipa de 2 lei , de tarani si nu stiu cum de au ajuns pe locul pe care sunt acum … Practic ei nu au nici o treaba u fotbalul , sunt niste tarani !!! Se vor face de ras daca vor trece mai departa 😀

Lasă un răspuns