De la Comisie adunate…

Cătălin Corpade (21 ani, din Roşia Montană), Raul Lungu (21 ani, Alba Iulia) şi Cosmin Stan (25 de ani, din Câmpeni) sunt fotbaliştii legitimaţi la Cuprirom Abrudn care acum sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire! Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată în 14 aprilie, în Sâmbăta Mare, de Rareş Chiorean (27 ani, din Aiud), în jurul orelor 13.20, la terminarea meciului de fotbal dintre Cuprirom Abrud şi CSO Cugir, care a avut loc pe stadionul “Cuprul” din Abrud. Acesta în calitate de arbitru asistent ar fi fost înjurat, scuipat şi lovit cu pumnii de către cei trei iar pentru aplanarea conflictului au intervenit poliţiştii care asigurau măsurile de ordine cu ocazia meciului de fotbal respectiv. Întâlnirea contând pentru etapa a 21-a a Ligii a IV-a s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-0), fiind urmată de un imens scandal. Moţii susţin că asistentul Chiorean le-a anulat două goluri valabile, fiindu-le eliminat nejustificat un fotbalist (D. Nemeş suspendat de către Comisia de Disciplină din cadrul AJF pentru două etape), iar după fluierul de final şi-au vărsat nervii pe brigada de arbitri drept pentru care observatorul Ovidiu Bocai din Blaj  le-a reţinut şase carnete de joc, în speţă fiind C. Stan, Corpade, Dămian, Nagy, Borza şi Lungu! Comisia de Disciplină a AJF Alba, întrunită în această după amiază, a luat măsuri drastice în privinţa acestui caz, după vizionarea înregistrării video! Clubul Cuprirom Abrud a fost sancţionat cu o penalitate de 250 lei, Dan Felea, directorul tehnic al abrudenilor a fost suspendat pentru 6 luni şi amendat cu 500 lei. Dintre fotbalişti au fost sancţionaţi numai Cătălin Corpade şi Eugen Nagy, care vor sta pe “bară” câte 16 etape. Fiecare! Plus 120 lei amendă de căciulă Alte sancţiuni: Adrian Mihălțan, jucător AS Voința Beldiu, 1 etapă suspendare; Miron Savonea, jucător AS Avântul Sîncel, 1 etapă suspendare; Iulian Stoia, jucător Inter Ciugud, 1 etapă suspendare; Nicolae Vîntu, jucător Industria Galda de Jos, 1 etapă suspendare și penalitate 25 lei; Andrei Petric, jucător Rival Alba Iulia, 1 etapă suspendare și penalitate 20 lei; Alin Păcurar, jucător CIL Blaj, 1 etapă suspendare; Sorin Drăgan, Mureșul Vințu de Jos, 2 etape suspendare și penalitate 25 lei; Tiberiu Cazan, delegat Mureșul Vințu de Jos, 1 lună suspendare și penalitate 50 lei; FC Cugir, pierde 3-0 (juniori Liga a IV-a) în favoarea Arieșul Apuseni Baia de Arieș și penalitate 150 lei;  Ciprian Rotariu, jucător AS Pianu de Sus, 1 etapă suspendare; Petru Iancu, jucător Andreas Alba Iulia, 1 etapă suspendare; Vasile Pădurar, antrenor Rival Alba Iulia, 2 etape suspendare și penalitate 25 lei; Cuprirom Abrud, penalizare 250 lei. (D.U., ajfalba.ro)

Acest Articol are 4 comentarii

 1. ce inregistrare video a vazut comisia? aia cu scandalul de la sfarsit sau caseta meciului, in care numai orbii nu vad bataia de joc ce au facut-o arbitrii si cugirenii! din moment ce caseta au dat-o aia de la cugir…dumnezeu nu va ajuta, asa sa stiti!

 2. Comisia a vazut imensul scandal provocat de acei derbedei.iar in privinta corectitudinii deciziilor luate de asistent ele sunt corecte.
  Aceste lucruri o sa fie facute publice pt.a vedea toata lumea cum o echipa de derbedei ameninta si bat tot ce nu le place atunci cind rezultatul este in defavoarea lor.Nu poti tot timpul sa cistigi prin amenintare.Din 3jocuri ati reusit sa inscrieti o data si ati primit 14.asta nu va spune ca doar atit puteti pe moment?
  Finalul pt.voi e f.blind raportat lacele petrecute.Comisia a fost mai mult decit blinda.Cso nu a fost tratata la fel in situatii sa zicem asemanatoare.Cit il preiveste pe Sicoe nu are ce cauta pe banca.Numai cu amenintari si jigniri nu poti cistiga un joc

 3. Comisia a vazut imensul scandal provocat de acei derbedei.iar in privinta corectitudinii deciziilor luate de asistent ele sunt corecte.
  Aceste lucruri o sa fie facute publice pt.a vedea toata lumea cum o echipa de derbedei ameninta si bat tot ce nu le place atunci cind rezultatul este in defavoarea lor.Nu poti tot timpul sa cistigi prin amenintare.Din 3jocuri ati reusit sa inscrieti o data si ati primit 14.asta nu va spune ca doar atit puteti pe moment?
  Finalul pt.voi e f.blind raportat lacele petrecute.Comisia a fost mai mult decit blinda.Cso nu a fost tratata la fel in situatii sa zicem asemanatoare.Cit il preiveste pe Sicoe nu are ce cauta pe banca.Numai cu amenintari si jigniri nu poti cistiga un joc.Sa-si intrebe proprii jucatori.El le-a mincat prina de pasti.

 4. da’ cine esti tu, ma? Craciunescu? tu dai verdicte ca deciziile asistentului au fost corecte? ati vazut ca nu va intra in poarta si ati plusat la fluierasi! si bine zici aia cu “situatii sa zicem asemanatoare”, ca la voi au sarit spectatorii gardul, a fost bataie generala si oaspetii au plecat sub escorta politiei…sa va para bine ca ati scapat voi, arbitrii au primit ce meritau!
  si zici ca Robi le-a “mincat prina de pasti”? le-ati facut vreo oferta? sau voi stiti ca-i mult mai ieftin cu 3 (arbitri) decat cu minim 11 (adversarii), nu? valizelor!
  sambata o sa se vada care pe care…va bate Europa (doamne da!), game over!…ceea ce va si doresc! h…..r si mincinosilor!

Lasă un răspuns

Închideți meniul