CSM Târgovişte – Volei Club Alba Blaj 0-3!

Cu toate că şi-au respecat statul de favorite incontestabile, blăjencele au avut parte, la Târgovişte de cel mai greu joc stagional. Un 3-0 (25-15,25-14,25-19) care le menţine în fotoliul de lider incontestabil al Diviziei A2, Seria Vest la volei feminin. Doar 7 jucătoare, Duţă, Mastahac, Rusu, Niţulecu, Lupu, Ciontoş şi Covrig, au evoluat azi în Dâmboviţa în ceea ce a însemnat a noua victorie stagională, din tot atâtea posibile, pentru “albaneze”. “A fost cel mai greu meci din actualul sezon şi cred că Târgoviştea este principalul candidat la ocuparea locului doi în clasament, mai ales că şi-au adus vreo patru jucătoare noi vizavi de partida din tur” a punctat Sergiu Ştefănescu, preşedintele liderului. Sâmbătă, Volei Club Alba Blaj va juca la Tg. Mureş în compania echipei secunde a celor de la Medicina. (D.U.)

Acest Articol are 5 comentarii

  1. bv fetelor sunteti cele mai tari.abia asteptam sa va vedem in prima liga.e o mandrie pt orasul nostru ce faceti voi.un oras asa de mic cu o echipa mare.multumim fetelorc si nu in ultimul rand acestui om primarul orasului.

  2. domnule primar va rog pt echipa aceasta ne trebuie organizata o galerie dotata cu de toate,tobe ,fulare,steaguri si sa organizati la fiecare meci in deplasare transport pt galerie.suntemi mandri de echipa si de intreaga conducere.bafta intregii echipe .

  3. ar trebui organizata si o gala sportiva in care trebuie premiate fetele acestea minunate.sa nu uitam si de cadetele noastre si de baieti.forza alba blaj volei

  4. Daca se anunta galerie vin si eu din Aiud cu voi.Felicitari fetelor pt tot ce faceti pt club.

  5. Mai dar meritul principal il are Delu!!!!!!!! El a facut aceasta echipa si el a adus cele mai valoroase jucatoare!!! Eu Il felicit pe el prima data si apoi restul!Cred ca la ora actuala echipa merge din”Inertie”!Felicit echipa! DAR…sa nu uitam meritul unui mare voleibalist al judetului…DELU! LA MULTI ANI TUTUROR SI SUCCESE1

Lasă un răspuns

Închideți meniul