Mihai Dăscălescu: “La Alba vrem…caractere”! (VIDEO)

Preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia spune că din retur, la Alba Iulia, vor veni încă cel puţin patru jucători, dar în primul rând vrea ca la echipa din Cetatea Marii Uniri să ajungă…caractere. Altfel, Mihai Dăscălescu (foto) confirmă faptul că cei doi juniori ai Olimpiei Aiud, Marius Felindean şi Toni Vlad, sunt cu un picior în “Cetate” însă “mutările de trupe” nu se vor opri aici. “Cu siguranţă vor mai pleca jucători, cum este la fel de adevărat că la Unirea Alba Iulia vor mai veni în perioada de iarnă fotbalişti. În primul rând, la noi, la Unirea Alba Iulia, vor ajunge doar caractere şi spun asta nu pentru că cei de acum ar fi altfel, nicidecum nu pot afirma acest lucru pentru că toată lumea a văzut cum s-au bătut în repriza secundă a meciului cu Juventus Bucureşti şi pentru asta îi felicit. Dar asta ne dorim pentru viitor, fotbalişti care să aibă caracter, un aspect extrem de important în ziua de astăzi!”, spune Dăscălescu. În altă ordine de idei, oficialul Albei declară că jucătorul de bandă stângă, Alexandru Giurgiu, a fost convocat în perioada 29-30 noiembrie la un trial la Mogoşoaia pentru stabilirea lotului naţional Under 20 al României (antrenor Cornel Jurcă), la această acţiune de selecţie urmând a participa, probabil, şi stoperul Alexandru Man în acest moment împrumutat de Unirea Alba Iulia la CS Zlatna, în Liga a III-a, Seria a 6-a.

Dan UDREA, foto şi video Nicu PĂŢAN

VIDEO


Acest Articol are 4 comentarii

  1. Caractere?I-ati avut in mana pe Marius Cristea,actualmente la Europa si alti jucatori foarte buni din judet,cum ar fi pustiul acela din apararea Peformantei,care cu putin sprijin fizic si tactic,amandoi puteau face fata cu brio.Asa o sa aduceti niste morti in teren care or sa joace doar pentru bani.Mai uitati-va si voi prin jur,sunt multi jucatori buni ce merita luati in vizor.

  2. Buna d-le Presedinte,

    Aveti o misiune grea, dar tocmai de aceea frumoasa la noua “UNIREA”, vrand nevrand, de voie de nevoie, aveti de construit o ECHIPA. Daca se poate cu jucatori autohtoni (prpria pepiniera) si cu jucatori tineri si talentati de la echipele din judet. Va doresc BAFTA in continuare, chiar aveti nevoie. Rog pe aceasta cale oamenii cu bani din Alba-Iulia si din judet sa va de-a o mana de ajutor, pentru ca performanta fara bani, din pacate, nu se poate.

  3. Din tinutul ciresar mult succes domnule Dascalescu. HAI UNIREA. Tot respectul fata de munca d+voastra .

Lasă un răspuns

Închideți meniul