Unirea Alba Iulia – Juventus Bucureşti 1-1! (GALERIE FOTO-VIDEO)

Unirea Alba Iulia: Pascal (cpt.) – Schuller, M. Pistol, Bumbac, Cornea – Bălu (59, G. Negură), D. Militaru, Plenicianu, Al. Giurgiu (83, S. Mureşan) – M. Tănasă, M. Oprea (55, Pecarov). Antrenor Stelu Gherman.

Juventus Bucureşti: M. Anghelache – C. Păun, S. Stănescu, Bîrsănel, M. Olteanu – Bănuţă, Daia, Ianusi, Fl. Zaharia (cpt., 79, Goşman) – Liuba (73, I. Florea) – G. Tene (63, V. Rotaru). Antrenor Constantin Schumacher.

Remiză pentru nimeni pe Cetate, în faţa a circa 200 de suporteri zgribuliţi din cauza frigului de afară. Oaspeţii anu fost mai buni în primul mitan, şi în afara golului marcat de Bănuţă în minutul 30 au mai avut o serie de ocazii la poarta lui Pascal, cea mai mare în minutul 4 atunci când portarul gazdelor a salvat excelent în faţa lui Zaharia. După pauză, inspirate modificările lui Stelu Gherman, asta cu toate că Mircea Oprea nu a jucat deloc rău accidentat fiind, uniriştii au fost la timona jocului dar fie inspiraţiei lui Anghelache, fie imprecizia atacanţilor au consemnat un egal…bun pentru alţii! Pentru ardeleni a marcat M. Tănasă (66, cu o contribuţie esenţială din partea lui Anghelache!). Elegant, discret şi în concordanţă cu spiritul jocului arbitrajul timişoreanului Cătălin Botaş, “fluieraş” aflat la cel de-al doilea joc, in postura de central, în Cetatea Marii Uniri în care amfitrionii nu câştigă! (n.a după 0-0 cu ACU Arad în returul ediţiei trecute de campionat). poate că va fi cu noroc data viitoare…Sâmbătă la Turda, în oraşul natal al antrenorului Stelu Gherman, albaiulienii vor încheia un tur de campionat în care au acumulat, până cu 90 de minute înaintea finalului, 21 de puncte şi 0 la adevăr! Între noi fie vorba, bine de tot faţă de aşteptări!

Dan UDREA, foto şi video Nicu PĂŢAN

GALERIE FOTO

VIDEO

Acest Articol are 2 comentarii

  1. elocvent cite comentarii aduna un articol despre unirea fata de celelalte echipe din fotbalul judetean!!!!! pe cine sa mai intereseze si de verzele astea expirate de fotbalisti ce are marea echipa fanion!!!!oricum un dream team de la europa+performanta+cso+sportul cistiga in fata unirii!!!!

Lasă un răspuns

Închideți meniul