Pe “Cetate” vine Juventus! Juventus Colentina!

Meci foarte greu pentru trupa lui Stelu Gherman, sâmbătă pe stadionul “Cetate”, în cadrul penultimei etape a turului ligii secunde, Seria Vest. Nu este vorba în primul rînd despre faptul că oponenta Unirii Alba Iulia se numeşte Juventus, ce-i drept Juventus Colentina Bucureşti, ci de lipsa unor piese extrem de importante din angrenajul ardelenilor. Este vorba despre suspendaţii Camara, Potopea şi Ciofu precum şi de accidentările lui Petcuţ, Cornea şi Bucurică (foto), ultimul devenit indisponibil în minutul 40 al jocului de runda trecută de la Piteşti. În aceste condiţii, tehnicianul albaiulienilor va fi nevoit să improvizeze foarte mult în formula de start, să mizeze pe fotbaliştii tineri din lot şi să încerce să-şi motiveze elevii pentru a câştiga un joc mult mai greu decât se anticipa acum câteva săptămâni. Şi încă ceva, bucureştenii lui Cosntantin Schumacher nu sunt deloc o formaţie slabă chiar dacă au minus 10 la adevăr, ci reprezintă o grupare ambiţioasă care are în “şeptarul” Tene (un mijlocaş de bandă care a trecut şi pe la U Cluj în perioada în care antrenor al “şepcilor roşii” era Gigi Ţălnar), decarul “Liuba” (un stângaci, care evoluează mijlocaş în spatele vârfurilor) şi “nouarul” Alexandru Marin (un vârf înalt şi foarte puternic), trei jucători buni pentru nivelul Ligii a II-a.

Dan UDREA

Acest Articol are 4 comentarii

  1. Moment intradevar delicat pentru UNIREA,mai ales in cauza indisponibilitatilor din lot, dar caracterele adevarate in astfel de momente sunt verificate. Sa avem incredere in baieti si vorba ceea ” 1-0, trei puncte”.

  2. Moment intradevar delicat pentru UNIREA, mai ales din cauza indisponibilitatilor din lot, dar caracterele adevarate in astfel de momente sunt verificate. Sa avem incredere in baieti si vorba ceea ” 1-0, trei puncte”.

  3. Puneti ma si voi pretu la bilete 200lei ca doar vine juventus ca la cluj;)

Lasă un răspuns

Închideți meniul