FC Argeş Piteşti – Unirea Alba Iulia 1-0! (FOTO)

FC Argeş: Croitoru – C. Tudor, O. Ionescu, Wallace, Briceag – A. Popa (82, Stănescu), Cârstoiu, Năstăsie (cpt. 77, Negoiţă), M. Ion (70, Răuţă) – Ivănică, R. Cirstea. Antrenor: Viorel Dumitrescu

Unirea Alba Iulia: Pascal (cpt.) – Potopea, Camara (44, Pistol), Bumbac, Bucurică (40, M. Oprea) – Bălu, Ciofu, Pleniceanu, Al. Giurgiu (57, Tănasă) – Pecarov, S. Mureşan. Antrenor: Stelian Gherman.

Briceag a centreat de pe partea stângă şi Alin Popa, cu un vole de senzaţie de la 12 metri, a deschis scorul în minutul 11 şi a stabilit rezultatul final al jocului din Trivale. Din păcate, albaiulienii lui Stelu Gherman au ieşit tare şifonaţi din partida de astăzi (n.a. să fie vorba de numărul rundei? 13 mai exact?), din moment ce în afara faptului că au pierdut locul trei au mai pierdut în mod sigur trei fotbalişti pentru partida de sâmbăta viitoare de pe Cetate cu Juventus Bucureşti. Este vorba despre cei doi eliminaţi, Ciofu respectiv Potopea, de Camara, la rându-i suspendat pentru cele 4 avertismente acumulat! Şi Bucurică a acuzat probleme medicale, a fost schimbat înaintea pauzei şi a devenit incert pentru meciul cu trupa lui Schumacher. În rest, nu ar mai fi nimic interesant de subliniat decât afirmaţia antrenorului Stelu Gherman cel care a recunoscut faptul că “am făcut poate cel mai slab joc de până acum!”.

Dan UDREA, FOTO ZIARUL OBICTIV ARGEŞEANAcest Articol are 4 comentarii

  1. Oricum Ciofu si Potopea sunt in plus tot timpul, sau in minus, depinde cum vrei s-o iei, cat despre Camara, il inlocuieste Pistol. Cu Bucurica e mai greu, ca el n-are pereche. Hai Unirea

  2. Fotbaliştii se înlocuiesc dar cine îl înlocuieşte pe Gherman, pentru jocul de la Piteşti al cărui stil îl caracterizează şi care i s-a potrivit ca o mănuşă.
    Să joci cu echipă de copii a Piteştiului şi să nu ai nici un fel de orizont, este mai mult decât ruşinos, pentru un antrenor ce se pretinde superinteligent ( sau cel puţin aşa reiese din multiplele conferinţe de presă pe care le-a ţinut de la sosirea sa la Alba )

  3. Scorul de la Piteşti putea fi umilitor pentru Alba Iulia, jocul prestat a fost execrabil, fără linie de mijloc, iar Gherman face numai schimbări ameţitoare lăsându-l în teren pe Ciofu când se vedea foarte clar că omul era aerian.
    Te-ai uitat mai bine pe banca de rezerve Ghermane, că parcă mai aveai ceva soluţii pe acolo să-l înlocuieşti pe Ciofu ?

Lasă un răspuns

Închideți meniul