Felindean şi Anton spre Unirea Alba Iulia…(GALERIE FOTO)

Califiacaţi în turenul play-off al Campionatului Naţional de juniori, seria a 5-a, cele două echipe ale Unirii Alba Iulia, juniori A (echipament portocliu, antrenor Vasile Ursu) respectiv juniori B (echipament alb-negru, antrenor Bebe Brumaru) au pus-o în această după amiază de un amical de lux pe terenul doi al Stadionului Cetate. Sub privirile preşedintelui executiv Mihai Dăscălescu, al principalului unirist Stelu Gherman, a preşedintelui Olimpiei Aiud, Neluţu Demeter, în cele două formaţii au evoluat şi doi dintre puştii remarcaţi în acest sezon în campionatul Diviziei D, Marius Felindean respectiv Vlad Anton ambii de la Olimpia Aiud, jucători care ar putea face pasul spre gruparea fanion a judeţului.

Dan UDREA

GALERIE FOTO


Acest Articol are 9 comentarii

  1. Vlad Anton, jucător CS Olimpia Aiud, 6 etape suspendare și penalitate 75 lei. pai vlad ala merita sa joake la unirea … !!! ala ii kel mai mare jucator nesimtit … stye numai sa jigneasca si sa calce pe cap jucatorii nu sa joace fotbal !!!

  2. de jucatori de 95 e nevoie pe cetate ..cand e plina curtea de ei..cum e plin si de altii de 91 92..care se sting prin judet..bata va dumnezeu

  3. cat sa terminat scoru ??? la meci

  4. vreo 5-0 pt jun A

  5. Este adevarata vad zicala “strugurii sunt acrii, pentru cei care nu ajung la ei”.Cei doi pusti, de la OLIMPIA AIUD, au primit o invitatie, au onorat-o, asa ca, nu au cred ca au cea mai mica vina. Laudabila initiativa conducerii echipei UNIREA ALBA IULIA, de a cauta jucatori talentati prin judet si nu numai. Din discutiile purtate cu domnul presedinte M. Dascalescu, am aflat ca urmareste si alti juniori talentati de la echipele din judet. Pe de alta parte,trebuie remarcata valoarea componentilor celor doua grupe de juniori ai UNIRII, antrenate de d-nii Bebe Brumaru si respectiv Vasile Ursu, care de altfel ocupa pozitii fruntase in campionatele de juniori, I – juniorii B si III – juniori A. As dori sa-i amintesc pe Marius Caluser si Nicu Sasu, oamenii care au contribuit din plin la ascensiunea lui Vlad si Felindean, chiar daca primul nu mai antreneaza la OLIMPIA. Deasemenea domnul profesor Cristi Biro, antrenorul celor de la OLIMPIA, are partea dansului de merit pentru ceea ce arata astazi Marius si Toni, dar cea mai insemnata contributie o au jucatorii insasi. Daca vor muncii in continuare si vor fi modesti, cu siguranta vom amai auzi de de ei.Eu pot doar sa le urez succes si ii astept si pe colegii lor sa le urmeze exemplul.

  6. Frumos comentariu domnule presedinte.Succes celor doi baieti. E frumos ca ati amintit de Marius Caluser.

  7. Felicitari Fostilor Mei Colegi Marius Si Toni….Succes In Continuare Si Sa Nu Uitati Echipa De Unde Ati Plecat!!FELICITARI!!

  8. Da,e bun Marius,merita sa ajunga mai sus,e foarte tanar,cu calitati foarte dezvoltate.Cat despre Anton,nu-l cunosc.Bafta!

  9. nu sunt genu de jucator agresiv dar ce a facut jucatoru de la santimbru nu trebuia iertat dar “imi pare rau” acum ca nu pot sa joc fotbal

Lasă un răspuns

Închideți meniul