De la Comisie adunate…

În cadrul şedinţei de miercuri a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba s-au luat următoarele hotărâri:

Alexandru Furdui, jucător AS FC Pianu de Jos, 1 etapă suspendare.

Ovidiu Hulea, antrenor AS Viitorul Sântimbru, 6 etape suspendare și penalitate 250 lei.

Marinel Ilea, jucăror AS Flamura Roșie Rădești, 1 etapă suspendare.

Iosif Szabo, jucător AS Partizanii Sânmiclăuș, 1 etapă suspendare și penalitate 25 lei.

Josef Ersek, jucător AS Partizanii Sânmiclăuș, 1 etapă suspendare și penalitate 25 lei.

Claudiu Bența. jucător CS FC Olimpic Berghin, 1 etapă suspendare și penalitate 25 lei.

Augustin Chira, jucător AS FC Olimpic Berghin, 1 etapă suspendare.

Ştefan Puican, jucător CS Performanța Ighiu, 2 etape suspendare și penalitate 80 lei.

Darius Bustan, jucător SC FC Unirea 2006 Alba Iulia, 3 etape suspendare și penalitate 30 lei.

AS Viitorul Sântimbru, se respinge contestația ca neregulamentară și penalitate 60 lei.

AS FC Rival Alba Iulia, se respinge contestația ca nefondată. (ajfalba.ro)

Acest Articol are 12 comentarii

 1. 2 lucruri am sa ZIK … 1) dc sa dai 6 etape suspendare lu HULEA care a zis un adevar arbitrilo FILON SI POTORA … daka cineva spune un adevar este pedepsit asha ii kand un arbitru isi face raportu de joc acasa si scrie ce vrea in el ??? si 2 auzi ca contestatie neregulamentara…. da ce vroiau astya de la AJF sa scriu compunere la contestatie!!! ….

 2. Ce contestatie mai vreti la scorul de 4-0 in favoarea CSO-ului?Sau poate s-a sesizat ceva la juniori.Curios,santimbrenii sunt “maestrii-papusari”,recidivisti din sezonul trecut.A nu se confunda jucatorii care au vrut sa nu intre pe teren cu conducatorii marsavi si un antrenor care acum o sa distruga munca frumoasa de la Europa.Mi-e sila.

 3. Mai baiete,mergi si-ti continua studiile,ca esti tot mai penibil.Lb.romana este foarte grea pt. tine in aceste conditii de analfabetism acut.Cit despre fotbal, habar nu ai.E un sport precum basebalul pt.majoritatea romanilor.Contestatia a fost depusa la juniori,nefiind platita a fost condiderata neregulamentara.Cit despre individul Hulea pedeapsa este pre mica,trebuia exclus din viata sportiva,el si alti huligani periculosi care inconjoara pasunea de la Sintimbru, teren de fotbal nu poate fi considerat.In incheiere ,grabeste-te la taste ca de miine se scumpeste internetul.

 4. contestatia nu a fost platita pt ca CIKA domnii de la AJF au zis ca seamna jucatorii :)) “Mai baiete,mergi si-ti continua studiile,ca esti tot mai penibil.Lb.romana este foarte grea pt. tine in aceste conditii de analfabetism acut” … io zik ga mai bn taci si dute si fa iara clasele 1-4 … bha mai bn taci ka te faci de rusine =)) uite aici greselile tale MORTULE =))…baseball( basebalul ) considerata ( condiderata ) si sa itzy mai zic cv om libidinos ce esti pasune ii la **** si de teren de fotbal vb de la 1 februarie ca pana a tunci da iarba pe ala la GALTIU … si hai sa itzi mai zic cv AI NOROK SA MA PUPI IN KUR !!! mortule….

 5. prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.Si acum du-te la cucuruz,incultule,sau pardon la pascut pe marea voastra pasune.mars la oi.

 6. ADEVARUL DOARE INTOTDEUNA :)) !!! nush care dintre noi ar trebuii sa isi vada de treaba !!! … mha dastia care se ascund dupa niste pseudonime … am vast 100 !!! daca te crezi asa tare zi cn esti ca asha si io imi pun un nume si imi bat jok de tine pana mi se scoala mie =)) asha ca CIOKU MIC SI JOK DE GLEZNE baietash :)) !!! … dute si zii la mami ka inka nu mia platit datoria si taki akolo si inghite :)) =)))

 7. ma omule dute si vezi de treaba cu ce drept vorbesti tu de hulea si de santimbru ! tu te crezi mai bun sau ce sau unde stai tu is conditii mai bune ?

 8. SE STYE-RETARDATULE nu intelegi ca esti pe un site de sport unde sa faci un comentariu despre un meci,o echipa,etc….te crezi pe mess cu glume de santier,cu prescurtari aiurea si cu emoticons uri(daca stii ce inseamna)….in plus te mai dai si George Pruteanu si tu esti doar un retardat care are acces la calculator

 9. … :)) dute ma si lasa-ma si tu :))

 10. lasa-i mah k astia de la santimbru au teren frumos si bat autul din careu cat despre contestatie normal k dak no platesti nu te baga nimeni in seama retardatule k tot cu contestatii castigati voi mah astia de la santimbru care ne privesc asa de sus din papusoiu lor de zici k is un pic peste Bruxelles

 11. mai dute mha si tu si lasa-ma …. nu mai vorbesc decat cu oameni care practica fotbal si inteleg fenomenul FOTBAl … nu care is spectatori si vorbesc asha sa se afle in treaba !!!

 12. ba copil retardat ce esti vezi-ti tu de ale tale si nu vorbi despre ,,fenomenul FOTBAl,, ca nici nu stii cu ce se mananca … daca tactu ii pe la echipa si ii asa cum ii (il stie toata lumea) tu crezi ca stii ce ii ala fotbal ? si daca da scrie- mi si mie definitia fotbalului dar nu cauta pe net . Esti cel mai prost din curtea scolii

Lasă un răspuns

Închideți meniul