CS Zlatna – FC Cisnădie 2-3 (2-1)!

Liţă Ilie a început meciul cu Ov. Barna – V. Dârjan (56, Amariei), Colcer, G. Toma. Mânecan (88, Vasinca) – P. Dârjan, Kiraly, P. Ciucă, P. Dârjan – Ol. Bucur, Tămăşan, pe bancă Colcer. Golurile au fost marcate P. Dârjan 13, Ol. Bucur 43 respectiv P. Munteanu 9, Dicher 53, 88 în vreme ce Kiraly a trimis în bară în minutul 64. De neînţeles, gesturile aiudeanului P. Munteanu, fost echipier al zlătnenilor în tur (n.a. dintre foştii “aurari” au mai jucat la oaspeţi A. Ianc, P. Ciucă şi ex-uniristul Hârciagă iar Toderaş a fost rezevă) care a avut în prima repriză un conflict permanent cu spectatorii, circa 50… (D.U.)

Acest Articol are 7 comentarii

 1. 3 p........

  Deci 2-3 si Zlatna cade in D-ul judetean,iar 4 echipe din D vor cadea caci Ighiul iar bufteaza la baraj.Deci ,,JALE,,si acum stiu retrogradatele din D-ul AB.Adio Jidvei,Galda,Olimpia si Oarda ori Baia !

 2. TIRA

  Va astept la Micesti. La Santimbru bate Olimpia.

 3. adrian_aiud

  nu fi asa sigur TIRA ca olimpia cade in sateasca…pt ca de ex….daca ariesu si oarda pierd in urmatoarea etapa…iar olimpia bate…atunci ultima etapa e decisiva…olimpia primeste vizita celor de la oarda…in timp ce baia de aries primeste pe unirea…iar…daca unirea ia macar un punct la baia…..iar olimpia bate pe oarda…atunci se duc in sateasca oarda si baia de aries…astea sunt calculele mele:P….nu ca as tine cu olimpia….dar…..sunt aiudean…si tin cu Metalul!!!!!!!….deci Hai Metalul!!!

 4. adrian_aiud

  scz….ma refeream la comentariul lui “3p…”…nu e pt TIRA….

 5. munteanu

  Ma bucur enorm ca am castigat la zlatna.Si tin sai amintesc la domn Presedinte(Farmacie) ca ei vb mult dar fapte nimik.Anu trecut am stat acolo pe banii nostri si Mihai Dascalescu ne aducea mancare de acasa si bani pentru ca baieti dn alba sa vina la antrenament.Ei de sarbatori au avut ce pune pe masa si noi am murit de foame haideti in 6 decembrie ba 17 ba 24 si nu nea dat nimik.Imi pare rau pentru gestul care lam facut la suporteri da nu mam putut abtine pentru ca parinti erau in tribuna si ei numa de mama mau injurat tot meciul.Si domni conducari sa taca din gura si sa faca ceva pentru echipa.Bucur te astept la cisnadie

 6. fost campenar!

  muntene iti dau dreptate!lasa-i sa mearga in liga a4a…ca nu au bani de liga a3a si numai isi bat joc de jucatori care sunt acolo!

 7. barosanu

  Muntene ,oare tu cand ai semnat cu Cisnadia???Si n-ai avut ce pune pe masa?!Sa lasam manipularile deoparte si sa o lasam sa.Poate ca altii erau indreptatiti sa comenteze situatia, dar tu!?

Lasă un răspuns