Ce meci azi pe malul Ampoiului: CS Zlatna-FC Cisnădie!

Partida din etapa a 29-a a Seriei a 6-a a Ligii a 3-a, astăzi, de la ora 18.00, dintre CS Zlatna (locul 13, 27 puncte) şi FC Cisnădie (locul 3, 45 puncte), reprezintă un duel cu ambiţii sporite de ambele părţi, fără loc de menajamente. Amfitrionii, la ultima reprezentaţie în faţa fanilor, speră la o victorie salvatoare de la retrogradare, iar oaspeţii vizează promovarea de pe locul al 3-lea. În plus, pe Ampoi vor reveni, în calitate de adversari de această dată, “ex-aurarii” Mihai Dăscălescu-antrenor respectiv jucătorii Toderaş, P. Ciucă, A. Ianc şi P. Muntean (lipsesc Cos. Simtion – din motive legate de şcoală şi V. Avram – suspendat) care îşi vor înfrunta colegii din tur. “Ca să scăpăm de emoţii trebuie să batem FC Cisnădie! Este un joc precum o finală pentru noi, unul de o încărcătură aparte. Duelul inedit cu foştii coechipieri şi antrenor a devenit în actuala conjunctură cel mai important din tot campionatul. De abia după aceea ne vom gândi la partida de marţi de la Mediaş”, a declarat antrenorul Liţă Ilie, cel care are doar 14 jucători la dispoziţie (Borcea – accidentat, Al. Popa şi Tănase-plecaţi de la echipă, cu specificaţia că primul este cuprins de febra examenului de bacalaureat). “Se anunţă o confruntare specială din toate punctele de vedere, sentimental nu este uşor pentru nimeni dintre cei implicaţi în acest joc. Personal cred că dispunem de un avantaj prin faptul că ştiu bine «mecanismul» Zlatnei. Mă leagă foarte multe de gruparea de pe Ampoi, îmi pare rău că a ajuns să depindă în proporţie covârşitoare de acest meci. Nu mi-aş dori să retrogradeze CS Zlatna, însă şi noi vizăm locul 3 în serie care poate asigura biletele pentru Liga a 2-a”, a spus Mihai Dăscălescu.
*Arbitri V. Rodina (Zalău), Andra Vescan (Cluj Napoca), Monica Rigo (Cluj); Observatori C. Pantea (Oradea), V. Şulea (Braşov).

Dan UDREA

Acest articol are un comentariu

  1. MM

    HAI MINAUR! Multi va vor sacrificati dupa cum multi nu vad cu ochi buni relatia buna de colaborare si respect cu EUROPA ALBA dar ei nu vad decat paiul din ochii altora.Victorie cu CISNADIA si vom vedea ce-o mai fi!

Lasă un răspuns