I-au “năşit”, din nou, pe “găzari”!

Fotbaliştii pregătiţi de Neluţu Popa au jucat, duminică, la Mediaş, în compania celor de la Gaz Metan, gruparea medieşeană fiind liderul seriei a 5-a, la ambele categorii de vârstă, din cadrul Campionatului Naţional de juniori. La juniori “A”, albaiulienii au câştigat cu scorul de 2-1 (0-0) graţie golurilor marcate de Vezan şi Moga în vreme ce la juniori “B”, medieşenii s-au impus cu 3-2 (1-0) punctele uniriştilor fiind reuşite de Coţolan şi Dreghiciu. Pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri au jucat următoarele formaţii:

*JUNIORI “A”: V. Ignat – R. Uleşan, Stan, Oniga, Căt. Ivaşcu, Moga, Mercurean, Bretoiu, Contor, Vezan, G. Croitoru (au mai jucat Morar, Vlaic şi Pop).

*JUNIORI “B”: Weber – Colin, Constantea, Rus, Oniche, Drăghici, Coţolan, Joldeş, Csiki, Ruscă, Kucinski ( Manciulea, Bota, Tamaş, Ioanii). “Sunt bucuros pentru că la juniorii <A> am bătut încă o dată liderul, medieşenii au pierdut în acest campionat doar 2 jocuri, ambele în meciurile cu Unirea Alba Iulia. Despre faptul că 3 dintre jucătorii care au crescut la Centrul de Copii şi Juniori al Unirii, Stanciu, Giurgiu şi Mureşan, au marcat în întâlnirea cu Petrolul Ploieşti, ce să spun? Stanciu este deja o certitudine, Giurgiu a riscat un pic la <scăriţa> prin care a înscris din penalty dar va deveni un fotbalist de calitate, la fel ca şi Mureşan, un jucător talentat pe care calităţile, forţă şi viteză, îl vor ajuta în viitor. Totul depinde de acum doar de ei, sunt fotbalişti care pot ajunge la echipele mari din România sau, de ce nu?, străinătate” a punctat Neluţu Popa.

Dan UDREA

Lasă un răspuns