Decebal Cricău a câştigat “Cupa Iezerul”, ediţia 1!

Duminică dimineaţă, pe stadionul din Ighiel, cu începere de la ora 11.00, a avut loc prima ediţie a “Cupei Iezerul” la fotbal. A fost un meci frumos, presărat cu multe goluri şi ocazii la ambele porţi, în care s-au întâlnit Iezerul Ighiel şi Decebal Cricău, „colege de suferinţă” în Liga a 5-a, seria a 2-a, oaspeţii  câştigând cu scorul de 3-2. Datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile, la ediţia inaugurală a „Cupei Iezerul” au fost prezenţi puţini spectatori. Pentru amfitrioni au punctat Traian Turuş în minutele 35 şi 60 în vreme ce pentru oaspeţi au înscris Precup Florean în minutele 12,24 şi Sorin Plugar în minutul 56. Partida a fost arbitrată de Andrei Varvoria (Sebeş) ajutat la cele două margini de Adrian Iacşa (Cricău) şi Constantin Cotişel (Galda de Jos). Au jucat următoarele echipe: *Iezerul Ighiel (foto dreapta jos): Marius David, Paul Mode, Radu Cristea, Călin Iovan, Vasile David, Andrei Giurgiu, Andrei Mareş, Călin Chiriac, Alex Culda, Traian Turuş (Andrei Moldovan, Dorin Moldovan, Mihai Costea, Marian Feneşer). Antrenori: Petre Andreica, Călin Chiriac; *Decebal  Cricău (foto stânga sus): Florin Pintea, Victor Clamba, Victor Jina, Gabriel Hada, Sorin Plugar, Florean Precup, Florin Bârz, Bogdan Laslo, Andrei Farkaş, Paul Berchi, Iosif Berchi (Marius Ştef, Mihai Hada Miha, Ioan Dan, Daniel Stanciu). Manager general: Darius Iacşa, antrenor Ioan Dan. După încheierea jocului, a urmat festivitatea de premiere la care a fost prezent şi viceprimarul comunei Cricău, Liviu Şuteu, care a înmânat 2 cupe echipelor participante, iar diplomele au fost acordate fiecărui jucător de către iniţiatorul acestei competiţii, Petre Andreica.

Declaraţii la…cald (în ciuda frigului de afară)

“A fost o partidă frumoasă în această primă ediţiei a <Cupei Iezerul> în care echipa mea a ratat foarte mult iar în fotbal ocaziile se răzbună” a precizat Petre Andreica, antrenorul trupei din Ighiel

„Joc echilibrat, antrenant, între 2 echipe apropiate valoric. Mă bucur pentru că băieţii noştri au adus primul trofeu în vitrina clubului şi sper să nu se oprească aici, să o ţină tot aşa” a afirmat viceprimarul comunei Cricău, Liviu Şuteu.

„Mă bucur pentru că am reuşit să câştigăm primul nostru trofeu. Sper să organizăm tot mai des astfel de competiţii, şi normal, cu sprijinul autorităţilor locale. La finalul returului vom avea la Cricău, <Cupa Decebal>” a punctat antrenorul cricăuanilor, care a fost instalat pe banca tehnică la începutul acestui tur şi a reuşit să aducă primul trofeu in vitrina  clubului. BRAVO lui!

După meci, nici nu se putea altfel!, actori principali  ai celor 2 echipe împreună cu staff-urile tehnice, cu arbitri şi autorităţile locale au participat la o masă festivă. Şi acolo să vezi chef de chef şi voie bună.

Darius IACŞA

Acest Articol are 2 comentarii

  1. calanu

    respect iezerul ighel.

Lasă un răspuns