Roşia Montană Gold Corporation lângă Unirea?

Preşedintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu, s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea unora dintre jucătorii săi, care au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, deşi el discutase cu ei şi îi asigurase că problemele financiare se vor rezolva in scurt timp.Conducătorul a declarat că marea dezamăgire nu o constituie rezultatul meciului cu cu echipa din Rm.Valcea, scor 1-1, ci atitudinea unora dintre fotbaliştii sşă, care au ajuns cunoscuţi în fotbal în oraşul Marii Uniri, dar care nu vor să ţina cont de relitaţile de moment ale echipei.
“Eliminarea jucătorului nostru (Călin Cristea) a fost corectă, dar despre arbitraj aş putea spune că a fost confuz şi că a dezavantajat ambele echipe. Problema nu se pune aici, nu vreau să vorbesc mult pe tema arbitrajului, pentru că problema este la echipa noastră, în primul rând. Avem nişte probleme interne şi mă refer la atitudinea unor jucători, care în conjunctuara actuală şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, când nu era momentul să faca asta. Perspectiva financiară a echipei va fi bună în viitorul apropiat. Săptămâna aceasta, jucătorii vor primi cele două salarii restante şi din iarnă se întrevede o colaborare care va rezolva problema. Nu mă aşteptam ca ei să facă asta. Am avut o discuţie foarte serioasă cu jucătorii, în care le-am spus că vor urma nişte vremuri grele, dar că situaţia se va remedia rapid. Unii dintre fotbaliştii care au devenit cunoscuţi la Unirea Alba Iulia au făcut aceste gesturi care mă dezamăgesc profund. Dezamăgirea mare e pentru căpitanul Dâlbea, primul care a depus memoriu. Când un jucător depune memoriu, inseamnă că nu mai este cu sufletul alături de echipă, iar asta mă mâhneşte”, a declarat Nicolae Lupu, El a spus în premieră absolută că noul sponsor principal al echipei va deveni, din decembrie, compania auriferă, Gold Corporation, iar problemele financiare vor fi definitiv date uitării.
Horatiu SIMA (Sport Total FM-Bucuresti)

Acest articol are un comentariu

  1. jack

    Din surse apropiate am aflat baieti , ca enervarea lupului pt memoriul depud de dalbea este asa de mare , ca acu vrea sa -i scoat din lot pe motive disciplinare pe CRISTEA SI POVERLOVICI.Deci ATENTIE
    baieti:DEPUNETI-VA MEMORII CA oricum va da afara de la echipa si se pregateste si sa nu va plateasca.Pe Dilbea l-au scapat , dar pt voi pregateste ceva disciplinar cu ce sa va atace.Chiar nu vedeti ce declaratii da .Lupule , vad ca nu stai in birlog si o sa arunc niste date cu sedintele de pregatire a arbitrilor de dinainte de meciuri;arbitri si arbitre….chiar cu inregistarri… Ce zici…gunoiule? Iz de DNA….

Lasă un răspuns