N-a fost să fie nici de data asta! “Bestia Nera” din Zăvoi a remizat la Alba!

Unirea nu  a putut trece nici sâmbătă de coşmarul” numit C.S.M. Râmnicu Vâlcea şi a bifat a două remiză pe teren propriu din acest sezon, după acel 0-0 cu Mureşul Deva, şi a ajuns la minus trei în clasamentul adevîrului. Noul antrenor principal Adrian Adorian Himcinschi a debutat cu o remiză pe banca albaiulienilor şi a declarat la final următoarele: ” Cred că rezultatul este echitabil, mai avem încă mult de muncit. Sunt nemulţumit de atitudinea unora dintre jucători şi pentru faptul că încearcă să-şi justifice neputinţa din teren prin alte forme. Mulţi au avut şi probleme fizice şi vom încerca să remediem cât mai repede toate aceste disfuncţionalităţi din jocul nostru”.

Tehnicianul Albei spune că absenţele mai multor titulari şi-au pus amprenta pe evolţia “alb-negrilor”. “S-a simţit foarte mult lipsa din teren a unor fotbalişti de bază, care au constituit până acvum nucleul echipei. Nu comentez arbitrajul şi nici faza golului egalizator, atât pot să spun că elevii mei nu au fost acolo unde trebuiau să fie. Am mare încredere în jucători şi cred că avem valoarea necesară să urcăm în ierarhie pentru cî ar fi ar fi ruşinos ca să intrăm în zona retrogradării” , a conchis Himcinschi.

La rândul său, Sorin Bucuroaia, antrenorul vâlcenilor s-a arătat pe undeva nemulţumit de remiza de astăzi de la Alba Iulia. “Cred că am pierdut astăzi două puncte şi cu toate că este primul punct obţinut de noi în acest sezon în deplasare, regret că nu am câştigat. Echipa noatră a îmbinat peferect, astăzi, experinţa cu tinereţea şi a fost binecă am prins Unirea Alba Iulia într-un moment mai delicat, probabil altul era rezultatul dacă nu aveau probleme interne”, a afirma tehnicianul grupării din Zăvoi. susţinută pe “Cetate” de 20 de suporteri.

Dan UDREA

Lasă un răspuns