Nume noi la CS Universitar din Alba Iulia!

Clubul Sportiv Universitar din Alba Iulia dorește să prezinte noul antrenor principal al echipei participante în Liga a III-a de fotbal din România, Alin-Ilie Minteuan! ☑️⚽

Originar din Cluj-Napoca, noul antrenor universitar are în spate o fructuoasă carieră ca și fotbalist, dar și prezențe în funcții de antrenor la echipe de primele ligii fotbalistice din România. Cel mai sonor nume este cel al multiplei campioane naționale, CFR Cluj, unde a ocupat atât funcția de secund, cât și principal.

Îi urăm bun venit și la cât mai multe victorii alături de clubul universitar! ⚪️🔵

Conducerea tehnică a echipei de fotbal CS Universitar din Alba Iulia, participantă în campionatul Ligii a III-a din România, se întărește pentru sezonul competițional 2024-2025, prin aducerea în funcția de director sportiv a lui Aurelian Băbuțan!

Originar din județul Bistrița-Năsăud, acesta deține o mare experiență în diverse funcții de conducere la echipe precum Universitatea Cluj, Oțelul Galați, FC Brașov, Steaua București sau Gloria Bistrița-Năsăud.

Ii urăm bun venit și la cât mai multe rezultate pozitive alături de trupa universitară!  (sursa facebook CSU Alba Iulia)

Lasă un răspuns