CURSURI DE PERFECȚIONARE LICENȚA UEFA B, perioada mai – noiembrie 2024!

REGIUNEA 1 – BANAT – 6 JUDEȚE

Centrul zonal Timișoara (include județele Timiș, Arad, Caraș-Severin)

Centrul zonal Sibiu (include județele Sibiu, ALBA, Hunedoara)

Conform Convenției UEFA a Antrenorilor 2020, referitoare la procesul de reînnoire a cardurilor de licență UEFA, cardul are o perioadă de valabilitate de doar 3 ani.Pentru ca un card de licență UEFA să fie reînnoit, antrenorul deținător al cardului trebuie să participe la minim 15 ore de formare profesională continuă (3 cursuri de perfecționare a câte 5 ore fiecare) pentru nivelul fotbalului căruia i se adresează (fotbal de bază, amator, elită, profesionist) pe parcursul celor trei ani de valabilitate.

În perioada mai – noiembrie 2024, cursurile de perfecționare pentru licența UEFA B se vor organiza exclusiv fizic, în cadrul Centrelor Zonale de perfecționare în vederea reînnoirii licenței UEFA B.

Deținătorii licenței UEFA B au în vedere următoarele aspecte:

Deținătorul licenței UEFA B CU ANGAJAMENT se va înscrie și va participa la cursurile de perfecționare în cadrul Centrului Zonal de care aparține județul în care activează ca antrenor;

Deținătorul licenței UEFA B FĂRĂ ANGAJAMENT se va înscrie și va participa la cursurile de perfecționare în cadrul Centrului Zonal de care aparține județul în care are domiciliu.

Fiecare antrenor va participa la numărul de cursuri de care are nevoie pentru a-și reînnoi licența (unul, două sau trei cursuri). (sursa facebook AJF Alba)

Lasă un răspuns