Cam asta este…

Am pierdut la Biia, ATENȚIE DOMNULE DOBO MARTIN!-pentru că m-ai lovit în timp ce făceam niște poze la altercația din repriza secundă-MULȚAM si arbitrului si observatorului pentru ca au INTERVENIT…DE LOC!. Oare s-a făcut vreun RAPORT SUPLIMENTAR (VEZI FOTO. DECLARAȚIILE AU FOST ATAȘATE LA MEMORIUL ÎNAINTAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ CELOR DIN COMISIA DE DISCIPLINĂ din cardul AJF ALBA!) cu ceea ce am contestat NOI, despre acest meci? FAMILIA UNIT ALBA IULIA MERGE MAI DEPARTE! C ĂT R E  AJF ALBA – COMISIA DE DISCIPLINA

Subsemnatul POP CRISTIAN, domiciliat în Alba Iulia, VICEPRESEDINTE AL- UNIT J Alba Iulia

Referitor la incidentele produse in timpul meciului, dintre Viitorul Biia si Unit Alba Iulia, desfășurat în data de 24 martie 2024 ora 16.00 pe terenul Biia, din cadrul etapei a 17-a seria 2 liga V-a.

Prin prezenta depun urmatoarul

MEMORIU CONTESTATIE:

Fiind oficial al echipei oaspete ( asa cum reiese din foaia de joc), am participat la meciul mai sus mentionat postându-mă pe banca de rezerve a echipei oaspete.

1) Arat că pe toată durata meciului au fost prezenti în incinta terenului un umar de minim 20-30 de suporteri care nu erau trecuti pe foaia de arbitraj sau ca oameni de ordine. Mai mult de cât atât, permanent au incitat la scandal înjurând brigada de arbitrii, delegatia noastră, jucatorii etc.devenind din ce în ce mai agresivi. In timpul reprizei I, personal am atras atentia acxestui aspect, atât domnilor arbitrii, cat și oficialilor echipei gazda.

2) Arbitrii nu au dat curs solicitarii mele, iar delegatiia și suporterii gazdelor, au fost jigniți referitor la solicitarea mea, vociferand înjurând si amenințând. (CITEZ: – La voi acasa faceti ce vreti voi ! aici noi hotărâm ! ați venit cu arbitrii și comentați ? iesiti voi afara ! arbitrii nu mai iasa, daca nu va batem ! pe voi oricum va batem ! etc….injuriile nu le mentionez, dar se subînțelege). Toate acestea s-au desfasurat în incinta terenului de joc.

3) Chiar daca la momentul pauzei arbitrul de centru ,împreună cu observatorul oficial al meciului, au solicitat verbal evacuarea tuturor persoanelor care nu sunt trecuti pe foaie, din incinta terenului, nu au raspuns la soliocitare ci dimpotrivă au devenit mai insistenti si mai fioroși, vociferand in permanență (injurii ,amenintari etc), fiind nemultumiti de prestatia acestora.

4) Cu toate acestea meciul a continuat (probabil din autosecuritate a brigazii de arbitrii ), iar in minutul 65 la un contact dintre un adversar și jucatorul nostru Vlad Rusu ( acesta din urma fiind calcat cu brutalitate, chiar daca era la pamant), jucatorul nostru David Vasile a sărit pentru a aplana conflictul, împingând adversarul agresiv. Acesta a fost momentul în care toata suita gazdelor, echipa plus delegati ,plus suporteri ,au patruns in teren, obligand arbitrul sa opreasca jocul. A devenit o încăierare colectiva, agresatii fiind noi, iar, un oficial sau suporter ( nu stiu) a indicat ferm domnului Udrea Dan„ sa nu filmeze si sa nu facă poze la ei acasă „. Dupa cateva momente, a fost lovit brutal de la spate, de catre un domn în varsta cu sapca neagra , iar dupa ce a căzând pe jos a fost lovit in continuare cu picioarele. Am intervenit pentru a despartii si aplana conflictul inmpreuna cu un oficial al gazdelor care, mi-a dat aparatul foto al domnului Udrea. Ulterior am identificat fizic agresorul, dar nu am primit informatii despre identitatea lui.

5) Dupa incident si acordarea a doua cartonase roșii, meciul a continuat în acelasi mod ( cu suporteri in incinta terenului, foarte agresivi), fara nici o măsură de siguranță. Consider că actiuniile pe care le-au întreprins arbitrii, au fost doar pentru siguranta lor personală, dar sunt inadmisibile momentele de genul ăsta, pe terenul de fotbal. (mai ales).

6) In urma interventiei jucatorului nostru cu nr.5, – David Vasile, de a aplana un scandal izbucnit, a fost sanctionat cu cartonas rosu.

Avand in vedere cele redactate mai sus solicităm urmatoarele :

  • Conform art. 29 coroborat cu art.28 pct. 1 lt.b din Regulamentului disciplinar , sa dispuneti „ castigarea meciului prin forfait” , in favoarea echipei UNIT ALBA IULIA, datorita faptelor mentionate la punctele 1,2,3 si 4
  • Sanctionarea clubului Viitorul Biia, conform art. 21 din acelasi regulament
  • Sanctionarea clubului Viitorul Biia, conform art. 25 lit.e din acelasi regulament. (Comunicat de presă, FAMILIA UNIT ALBA IULIA)

 

Acest articol are un comentariu

  1. Maftei Marginean

    Legea 4/2008 nu se respecta aloo de ce a mai fost data aceasta lege ,am fost R,O,S în liga 1 .16 ani da cea ce vad în ligile inferioare din județul Alba este inadmisibil parca trăiesc o alta viata ,,Masuri de securitate zero !

Lasă un răspuns