Amicale…amicale…amicale!

CSM UNIREA ALBA IULIA: Elevii lui Stelu Gherman, Marcel Rusu, Mircea Oprea și Petre Clep dispută astăzi, ora 10.00 la Galtiu, un joc școală în urma căruia se va stabili lotul de jucători, 23 la număr, cu care albaiulienii vor pleca în cantonamentul de 12 zile de la Câmpulung Muscel. Deocamdată, la capitolul sosiri se numără Mario Boldea (Metalurgistul Cugir), Toni Suciu (Csikszereda), Gabriel Mureșan (Universitatea Cluj) și gemenii Raul și Darius Nistor (Universitatea Cluj) în timp ce la capitolul plecări pot fi trecute numele lui Agbomoniyi Oluwaseun, Darius Oneț, Filip Morar, Cătă Iovicin și Mihai Dehelean.

 

 

METALURGISTUL CUGIR: În această dimineață, ora 11.00 pe terenul 8 Mai din Mediaș, trupa lui Luci Itu va susține un joc de pregătire în compania celor de la ACS Mediaș, grupare nou promovată în Liga a 3-a. De luni, cugirenii, care sunt foarte aproape de a semna cu atacantul Da Silva (Sănătatea Cluj), vor intra în cantonament centralizat la domiciliu.

 

 

 

 

CSM ALBA IULIA: Noul antrenor al “studenților” din Cetatea Marii Uniri, Bruno Vienescu (34 de ani), va debuta astăzi, ora 10.00 la Daia Română, în jocul de verificare cu Spicul din localitate (Liga a 4-a). (D.U., sursa foto facebook CSM Unirea Alba IuliaFan Page, Suporteri ACS Mediaș) 

Lasă un răspuns