(Re)UNIREA…astăzi! Și “studenții” din Cetatea Marii Uniri dau startul în această zi! Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos…”au furat startul”!

Județul Alba va avea și în sezonul viitor al Ligii a 3-a patru reprezentate, au rămas pe baricade CSM Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia a retrogradat CS Ocna Mureș dar a promovat Industria Galda de Jos, în zilele următoare urmând a se stabili seria, poate seriile, din care urmează să facă parte “albanezele”.CSM UNIREA ALBA IULIA: Antrenorul Stelu Gherman, din staff mai fac parte Mircea Oprea și Petre Clep, va conduce astăzi primul antrenament, ora 17.00 pe stadionul Cetate din Alba Iulia, unul în care jucătorii vor fi supuși unui Test Gacon după care ședințele de pregătire ale săptămâni se vor încheia cu un joc la care vor participa toți componenții lotului, la final urmând a se stabili efectivul care va efectua, începând de luni 24 iulie, pregătirea centralizată de la Câmpulung Muscel. Altel, la capitolul achiziții pot fi trecute numele lui Toni Suciu (Csikszereda) și gemeniilor Raul Nistor și Darius Nistor (juniori de la Universitatea Cluj) iar o dublă amicală, cu siguranță vor mei exista jocuri de verificare în cantonamentul din Argeș, a fost stabilită cu CSM Zalău în 12 respectiv 19 august.

 

 

METALURGISTUL CUGIR: Cugirenii au bifat  o primă săptămână de reacomodare la efort iar sâmbătă au disputat o partidă amicală cu FC Lopadea Nouă (nou promovată în Liga a 4-a) scor 8-, goluri Paul Păcurar, Bura, Ionuț Cîrloanță, Gheorghe Hăprianu (LPS Sebeș) și brazilianul Da Silva 3 (Sănătatea Cluj), Mihai Udrea din penalty (a fost folosit și Buzducea de la Retezatul Hațeg) respectiv R. Szekely. De astăzi, echipa lui Luci Itu se afla într-un cantonament centralizat pe plan local iar amicalele sunt cu ACS Mediaș (nou promovată în Liga a 3-a, 22 iulie-deplasare,  respectiv 19 august), CSC Șelimbăr (Liga a 2-a, 29 iulie) plus o dublă cu Jiul Petroșani (Liga a 3-a, 5 și 12 august).

 

 

CSU ALBA IULIA: “Studenții” din Cetatea Marii Uniri, vor demara pregătirile astăzi la Galtiu iar la capitolul noutăți, deocamdată Alex Giurgiu (ex-căpitanul Unirii Alba Iulia, ultima dată la CS Ocna Mureș).

 

 

 

 

 

 

INDUSTRIA GALDA DE JOS: Nou promovata a disputat deja un meci oficial, sâmbătă în Cupa României cu Stăruința Zagon, scor 3-0, iar miercuri 19 iulie de la ora 17.30 dispută decisivul cu FC Avrig, în deplasare, pentru calificarea în faza următoare a competiției k.o. Cătă Suciu și Răzvan Frențiu au revenit la echipă iar juniorii B. Popescu, T. Stanciu și Oct. Oltean sunt la rândul lor în lot. BAFTĂ, “ALBANEZELOR”! (Dan UDREA)

Lasă un răspuns