UNIT ALBA IULIA trimite trei jucători la acțiunea de selecție U11 de la Săsciori!

Sâmbătă, ora 11.00, pe terenul din Săsciori va avea loc acțiunea de selecție la juniori U11 iar antrenorul Robi Sicoe a trimis..,.”la luptă” trei viitori, sperăm noi, fotbaliști născuți în anul 2012, cei născuți în 2013 și mai mici nu au drept de participare la acest trial.

“Bună ziua, acțiunea de selecție la U 11 se va desfășura în data de 26 noiembrie 2022 (Sâmbătă), pe terenul din Săsciori, începând cu ora 11:00 (prezența copiilor la teren la ora 10:30). La U 11 am listat/primit tabel de la CS Crăciunel, Școala de Fotbal Valea Frumoasei, CS Universitatea Alba Iulia, Unit Alba Iulia (FOTO), Optimum Alba Iulia, Hârtia Petrești. Dacă ați trimis și nu am listat eu, să îmi transmiteți din nou” a fost postarea pe grupul de Whats App, a secretarului AJF Alba, Mihai Țîră.

“Bună dimineața, pentru selecția de sâmbătă participă următorii: David Dumitrache (mijocaș central sau atacant), Sebi Hada (fundaș dreapta sau mijlocaș) și Marco Pitic (atacant sau mijlocaș dreapta). Din păcate, nu putem să participăm de această dată cu copiii născuți în anul 2013. Dar aceștia, vor participa cu siguranță la următoarea acțiune de selecție, la categoria lor de vârstă, adică născuți 2013. O zi frumoasă!!!” este mesajul antrenorului de la Unit Alba Iulia, Robi Sicoe. BAFTĂ, COPII! (Dan UDREA)

Lasă un răspuns