Ce șansă mare irosită! ACS Tg. Mureș – CSM UNIREA ALBA IULIA 1-1! VEZI AICI echipele, marcatorii și rezultatul în timp real (asta în cazul în care nu plouă!) (GALERIE FOTO)

ACS TG. MUREȘ: 1. Albert Szanto – 3. David Banko, 6. Flavius Dumbrăvean, 2. Dragoș Circa, 11. Victor Caliani, 97. Ciprina Gliga, 28. Zsambor Borbely, 24. Lorand Szilagyi, 16. Ruben Vecerdean, 10. Tamas Moldovan (cpt.), 9. Bebeto Lupuleț (21. Otto Csegoldi, 26 Zsombor Vereș. 12. David Molnar, 8. David Potor, 5. Alexandru Oprea, 4. Zoltan Mihaly, 19. Cristian Greu, 18. Dragoș Cotoi, 29. Szilard Feher). Antrenor Szilard Suto.

CSM UNIREA: 12. Cătălin Iovicin – 8. Andrei Bârdea, 22. Mihai Dehelean, 5. Emi Codrea, 21. Alex Circov, 23. Marius Sebaș, 23. Călin Cristea (cpt.), 20. George Mâlnă, 11. Darius Indrei, 30. Tendieu Mokou, 77. Oluwaseun Agbomoniyi (10. Răzvan Fetița, 27. Cosmin Epure, 6. Adnan Benkirat. 98. Niolae Itu, 9. Ionuț Cîrloanță, 19. Andrei Moldovan, 17. Alex Bakcsi. 13. Filip Morar). Antrenori Marcel Rusu, Mircea Oprea și Petre Clep.

Teren excelent, condiții pentru LIVE TEXT…FOARTE BUNE! Sper să nu plouă, că în condițiile în care stau pe treptele de acces în “tribunuța” neacoperită, va fi mai greu cu LIVE-TEXT-UL! DOAMNE AJUTĂ! 200 de spectatori sunt prezenți la meci!Dublă ocazie…uriașă de altfel, pentru uniriști! Darius Indrei (7) este anticipat la șutul cu stângul din 12 metri, lateral stânga, de portarul mureșenilor, mingea sare la Călin Cristea care trimite de la 13 metri peste transversală! Lorand Szilagy (20) șutează de la circa 12 metri dar balonul este respins în corner! Darius Indrei trimite în plasa laterală după o combinație cu Tendieu Mokou. Gazdele ratează un penalty, extrem de ușor acordat la un  fault inexistent al lui Mihai Dehelean, dar Bebeto Lupuleț șutează peste transversală de la punctul cu var (39)! Darius Indrei, din nou (60), în plasa laterală din dreapta porții mureșenilor! Uriașă ocazie pentru uniriști! Centrarea din stânga a lui Temdiu Mokou este reluată în bara din dreapta…propriei porți de un fundaș al amfitrionilor (63) iar un minut mai târziu, Temdieu Mokou este agățat din spate de un apărător al vișiniilor, în interiorul suprafeței de pedeapsă, dar nu se dictează decât…MERGE, MERGE!

GOOOL CSM UNIREA! CĂLIN CRSITEA execută excelent un corner din dreapta și după o deviere a portarului amfitrionilor mingea intră în poartă! 0-1! (76).

GOOL ACS TG. MUREȘ! ZSOMBOR VEREȘ profită de indecizia apărătorilor albaiulieni și reia, cu stângul sub transversala! 1-1 (87)

Albaiulienii s-au jucat din nou cu ocaziile, Cosmin Epure (88) șut din unghi afară și Olowaseun (89), singur cu goalkeeper-ul Albert Szanto a fost deposedat în ultimul moment de acesta. S-a câștigat doar un punct, din păcate, după un joc consistent al alb-negrilor din Cetatea Marii Uniri (îmbrăcați în alb-roșu), o partidă care după desfășurarea ostilităților ar fi trebuit să aducă trei puncte în contul grupării din Alba Iulia. Dar…așa-i în fotbal! (Dan UDREA)

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns