De la Comisia Tehnică din cadrul AJF Alba citire…

Comisia Tehnică din cadrul AJF Alba organizează un nou curs de licență C UEFA, în perioada martie – iunie 2022, data limită de înscriere fiind 21 februarie 2022, ora 15:00.

Vă informăm că în perioada 14-25 februarie, Comisia Tehnică din cadrul AJF Alba, va organiza cursuri de perfecționare pentru toți instructorii posesori de Licența UEFA – C.

Toți posesorii de Licența C vor participa la cursul de perfecționare care va avea loc pe platforma Zoom, aceștia primind linkul de conectare doar dacă vor avea achitată taxa de 100 lei. Cei care nu vor participa la cursuri și vor dori să reînnoiască cardul în anul 2023, vor fi nevoiți să participe la cursul de perfecționare din anul 2023, plus recuperarea celui din acest an, cu taxa aferentă.Practic, începând cu acest an, se vor organiza anual cursuri de perfecționare, iar cine va dori în viitor să reînnoiască cardul, va trebui să fie la zi cu toate cursurile care vor începe din acest an.

Instructorii care nu au carnet de vize, sunt rugați să se prezinte la sediul AJF cu o poză și cardul, acesta fiind eliberat gratuit după achitarea taxei de viză anuală: 50 lei.

Acte necesare reînnoirii cardurilor expirate: 1 fotografie 3×2 pe suport hârtie foto și electronic jpg/png, taxă de reînnoire 50 lei.

Din anul 2022, fiecare club va transmite prin formularul de actualizare date, cine este antrenor la fiecare categorie și va înregistra un contract de activitate sportivă/volutariat. Arbitrii vor verifica înaintea începerii jocului și vor menționa dacă persoana trecută în raport ca antrenor se află și fizic pe banca tehnică, iar în cazul abaterilor, cluburile vor suporta o penalitate sportivă la fiecare abatere, conform RD. Delegatul va atașa împreună cu carnetele jucătorilor și carnetul cu viză anuală 2022 și licența valabilă.

Cardurile expirate se vor depune la sediul AJF Alba până cel târziu în data de 11 februarie 2022.

Cursul de perfecționare va avea loc pe platforma zoom și se va desfășura pe durata a două zile (seara), zilele exacte urmând să le fie comunicate în timp util instructorilor înscriși.

Posesorilor de licențe A și B, le este recomandat să solicite linkul de conectare, pentru a participa ca invitați la acest curs. (sursa facebook AJF Alba)

Lasă un răspuns