Ai un smartphone? Poți încerca jocurile tale preferate de cazinou online!

Industria jocurilor de noroc a evoluat o dată cu tehnologia. Pe măsură ce tot mai mulți locuitori ai planetei au avut acces la internet, operatorii au început să dezvolte tot mai mult partea de online, transferând în acest mediu cea mai mare parte din activitate.

Ultimii ani sunt caracterizați de o „explozie” a telefoniei mobile. În prezent, conexiunile active la rețelele de telecomunicații depășesc cu 30% populația României. Potrivit unui raport publicat recent, peste 90% dintre români au un telefon mobil, a cărui funcție primordială, aceea de a comunica cu ceilalți, a căzut în plan secund. Dispozitivele mobile sunt folosite azi în primul rând pentru navigarea pe internet, cu scopul de a citi ultimele știri, de a cumpăra produse, de a intra pe rețelele de socializare și, mai ales, de divertisment.

În această ultimă categorie intră și practicarea jocurilor de noroc, fie că vorbim de pariuri sportive, fie că sunt preferate jocurile de cazino. Ai un smartphone? Aproape sigur, răspunsul este afirmativ. În acest caz, indiferent ce jocuri de cazino preferi, cu siguranță le poți juca și de pe telefon.

Jocuri și oferte promoționale exclusive

Operatorii de jocuri de noroc au fost mereu cu un pas înaintea companiilor din multe alte domenii, în ceea ce privește anticiparea tendințelor din IT&C și implementarea noilor tehnologii. Astfel, anticipând răspândirea pe care urma să o aibă industria telefoniei mobile, ei au pregătit încă din timp aplicații web optimizate, precum Frank Casino Mobile.

Într-o aplicație de jocuri de cazino nu numai că vei găsi oferta de jocuri disponibilă pe PC, ci vei avea posibilitatea chiar de a juca sloturi disponibile doar pe mobil. În plus, pentru a încuraja instalarea acestor softuri, unele cazinouri online au periodic oferte promoționale dedicate exclusiv celor care joacă de pe un dispozitiv mobil. De exemplu, poți primi rotiri gratuite doar pentru că deschizi un anumit joc prin intermediul aplicației.

Alteori, recompensele oferite prin campaniile promoționale ocazionale sunt valabile numai pe mobil. Iată cum poate suna o asemenea ofertă: „Depune minim 100 de lei și primești 20 de rotiri gratuite la Starburst, disponibile din browserul mobilului”. Dacă deschizi slotul respectiv pe PC, rotirile gratuite nu apar, deși ai efectuat depunerea eligibilă.

Cele mai multe aplicații sunt create pentru principalele două sisteme de operare, Android și iOS. Până anul trecut, era ceva mai dificil să instalezi o aplicație de jocuri de noroc pe Android, din cauza politicii Google vizavi de acest domeniu. Acea politică s-a schimbat între timp, iar aplicațiile lansate de operatorii licențiați ONJN au fost incluse între softurile ce pot fi descărcate din Google Play, așa cum pentru iOS pot fi găsite în App Store.

Aplicația oferă o serie de avantaje comparativ cu browserul, dar trebuie să verifici compatibilitatea dintre soft și dispozitiv. Dacă telefonul tău este ceva mai vechi, e posibil ca aplicația să nu funcționeze bine, iar încercarea de a te relaxa să se transforme în sursă de nervi. Important este că toți operatorii au optimizat site-urile pentru ecrane mai mici, așadar nu te poate împiedica nimic să joci jocurile preferate direct din browser, în orice moment al zilei, de oriunde te-ai afla.

Lasă un răspuns