În restanța de la U19 Elite, Unirea Alba Iulia – Fortuna Lunca Mureșului 1-1! Așa se joacă fotbal! BRAVO, COPII! (GALERIE FOTO)

Sub spectrul evenimentelor din partida tur, un 4-3 mincinos pentru gazdele de atunci, brigada de arbitri de la acel meci poate confirma!,  disputată în urmă cu 3 săptămâni, disputa dintre Unirea Alba Iulia și Fortuna Lunca Mureșului, din cadrul ultimei reprezentații din acest an a Campionatului Under 19 Elite, meciul a fost de fapt o restanța din runda cu numărul trei -Remus Țălnar știe de ce!, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0). La Oarda de Jos, spre cinstea celor implicați nu s-au plătit polițe, inclusiv centralul Vasile Costin (Alba Iulia) atrăgându-le atenția combatanților înaintea startului că nu va tolera niciun fel de comportament reprobabil. “Nu mă interesează ce s-a întâmplat la meciul tur, vreau doar să vă rog să vă vedeți doar de joc și să nu încercați să plătiți eventuale polițe. Vreau să ajungeți în vacanță prieteni, să le mulțumim prin joc celor care au fost alături de voi în acest campionat!” a fost discursul centralului înainte de startul întâlnirii de la Oarda de Jos. ȘI MONOLOGUL ACESTUIA A AVUT EFECT! A rezultat un meci dârz, spectaculos prin implicarea jucătorilor, foarte bun pentru o dispută la acest nivel, pe o suprafață de teren dificilă și pe un frig pătrunzător.  Mai întâi “decarul” vizitatorilor a ieșit la rampă, Balint Gylien, cu un șut viclean, de la marginea careului mare în dreapta lui Nicolae  Itu (67), scor la care Fortuna urca pe locul al 3-lea. Egalarea a fost realizată de Paul Haj (83), după o acțiune individuală în dreapta încheiată cu un trasor cu stângul, în vinclul opus al porții luncanilor. Remarcabilă impresia de după meci a lui Cristi Pop, un apropiat al fotbalului județean, aiudean de fel și albaiulian prin adopție “Mai rar în ziua de azi, să vezi asemenea copii! Bravo Unirea Alba Iulia! Bravo Fortuna Lunca Mureșului! Se poate! Lăsați copiii să facă sport! Felicitări!” Arbitraj elegant marca Vasile Costin, Daniel Nistor și Sergiu Gligor.UNIREA: 12. Nicolae Itu – 20. Emil Jurj, 14. Daius Oneț, 4. Florin Marcu, 23. Alexandru Pascu 8. Marius Sebaș, 13. Paul Haj, 7. Călin Dănilă, 11. Andrei  Moldovan, 28. Ovidiu Căldărar,27. Mihai Dăscălescu jr. (cpt.). (18. Mihai Cristea). Antrenor Robi Sicoe-suspendat a stat în tribune,

FORUTNA: 1. Iosif Popa – 6. David Szabo, 5. Tiberiu Sulyor, 16. Ovidiu Popa (cpt.), 7. Cristian Molnar, 18. Eduard Fodor,10. Balint  Gilyen, 5. Matyas Kiss, 15. Ionuț Hideg, 9. Sebastian Mateica, 11. Robert Balasz (12. Zoltan Turzai, 17. Robert Arrosi, 2. Narcis Aloman, 20. Tamas Kiss, 19. Tibi Benko, 4. Elod Kaszoni, 14. Arnold Krizbai). Antrenor Remus Țălnar. (Dan UDREA)

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns