Copii Albei fac performanță! Astăzi, Emanuel Codrea și Hunor Sarkozi, vicecampioni naționali la Under 17 cu UTA Arad și Darius Trifu, locul 4, cu FCSB! Ieri, Bogdan Lazăr vicecampion național la Under 19 cu Viitorul Constanța iar Daniel Nicula și Vlad Domșa locul 4 cu Gaz Metan Mediaș la Under 19!

Tinerii jucători din județ, Emanuel Codrea (foto principal al patrulea de de la stânga la dreapta sus, din Cugir, ex-Unirea Alba Iulia) și Hunor Sarkozi (foto principal primul din dreapta jos, din Lopadea Nouă, ex-Viitorul Aiud) au devenit vicecampioni naționali la categoria Under 17, după finala Ligii Elitelor, pierdută de UTA Arad, scor 1-5 (0-1) cu Viitorul Constanța!

Cei doi jucători din județ au fost titulari în distribuția aliniată de „Bătrâna Doamnă” în meciul de la Mogoșoaia. În finala mică a aceleiași categorii de vârstă a evoluat, ultimele 15 minute și albaiulianul Darius Trifu (primul în galeria foto, ex-Unirea Alba Iulia), ultimul sfert de oră pentru FCSB, ce a pierdut cu Universitatea Craiova, după loviturile de departajare, 4-5 (0-0 după timpul regulamentar).

Ieri, un alt albaiulian, Bogdan Lazăr (al doilea în galeria foto, ex-Europa Alba Iulia) a devenit vicecampion național, la Under 19, cu Viitorul Constanța (1-2 cu AFK Csikszereda Miercura Ciuc, ce va juca în UEFA Youth League după ce a cucerit titlul în premieră). În finala mică au fost prezenți Daniel Nicula (foto al treilea în galeria foto din Stremț) și Vlad Domșa (ex Unirea Juniors Alba Iulia, Unirea Alba Iulia și Viitorul Cluj, al patrulea din galeria foto, din Teiuș), cu Gaz Metan Mediaș (1-3 cu FCSB). (D.U., sursa foto sportarad și facebook)GLAERIE FOTO

Lasă un răspuns