CS Unirea Alba Iulia – 4 medalii la Naționalele de marș! Ana Rodean și echipa de senioare – campioane naționale, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid – vicecampioane naționale!

Rezultate excelente pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale de marș, clubul din Cetatea Marii Uniri reușit să cucerească patru medalii. Ana Rodean a devenit campioană națională la senioare, aurul fiind adjudecat și de echipa de senioare a CS Unirea Alba Iulia (antrenor Gabriel Avram), formată din Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid. Medalii de argint au fost adjudecate de Mihaela Acatrinei – la senioare și Georgiana Jid – la tineret. Competiția atletică s-a desfășurat, în premieră pentru țara noastră pe pistă, pe distanța de 20 de kilometri, pe Stadionul “Iolanda Balaș Soter” din București.
Rezultate: Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia/ CSU Reșița) – locul întâi la senioare, campioană națională, cu rezultatul 1.40,02;
Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba Iulia/ CSU Reșița) – locul doi la senioare, vicecampioană națională, cu timpul 1.44,38;
CS Unirea Alba Iulia, echipe – medalie de aur la senioare, în componența Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid.
Georgiana Jid (CS Unirea Alba Iulia) – medalie de argint la tineret (locul șase la senioare), cu rezultatul două ore un minut și 54 de secunde. “Știm că este greu să ajungi pe primul loc, dar și mai greu este să te menții. Ana Rodean arată, de ani buni, că se poate. Excelente sunt și rezultatele Mihaelei Acatrinei! Pe lângă o extraordinară capacitate fizică, rezistență la efort, tărie de caracter, prin sacrificiul enorm depus, Georgiana Jid a demonstrat și altruism și spirit de echipă. Terminarea cursei, cu timpii excelenți în condiții extreme, a contribuit decisiv la câștigarea probei pe echipe. Felicit întreaga echipă, pe antrenorul Gabriel Avram, pentru că au obținut cele mai bune rezultate. Ana Rodean și Mihaela Acatrinei au obținut aur și argint la senioare, Georgiana Jid argint la tineret, iar în urma timpilor obținuți de cele trei sportive echipa CS Unirea Alba Iulia s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la proba pe echipe!” a declarat, într-un comunicat de presă, Corneliu Mureșan, directorul clubului din Cetatea Marii Uniri.(D.U.)

Lasă un răspuns