CS Ocna Mureș a promovat în Liga a 3-a!

S-au încheiat meciurile de baraj pentru accederea în Liga a 3-a, dar mai există necunoscute în privinţa promovatelor de pe locul secund dar există mai multe echipe, clasate mai jos de locul 7 în clasamentul formațiilor de pe locul 2, aflate în aşteptarea unor locuri vacante pentru a juca la rândul lor în eșalonul terț. Câştigătoarele celor 14 minigrupe au promovat, situaţie fericită în care se află ACS Bradu Borca (NT), CS Dante Botoșani (BT), CSM Satu Mare (SM), Progresul Șomcuta Mare (MM), CS Unirea Ungheni 2018 (MS), CSM Corona Brașov (BV), ACS Progresul Ezeriș (CS), ACS Voința Budeasa (AG), ACSM Oltenița (CL), CSA Steaua București (B), ACS Sportul Chișcani (BR), CS Gloria Albești (CT), CS Avântul Periam (TM), CSO Petrolul Potcoava (OT), ultimele două chiar fără să joace în condiţiile în care adversarele fie nu au respectat protocolul medical pentru Covid-19 (Minerul Costeşti), fie nu au putut juca din cauza faptului că lotul se afla în izolare (Jiul Petroşani). Şapte din echipele clasate pe locul secund vor face şi ele pasul spre eşalonul trei dar există semnale că vor fi echipe, mai vechi sau mai noi în această ligă, care nu se vor înscrie, astfel încât vor exista suficiente locuri vacante. Criteriile de departajare a echipelor de pe locul 2 din minigrupele de baraj pentru promovarea în Liga III au fost:
a. numărul de puncte obţinute în minigrupa în care a participat
b. criteriul fair-play bazat pe cartonaşele primite în jocurile de baraj/minigrupe: cartonaşul galben primeşte un punct, cartonaşul roşu trei puncte. Echipa cu numărul mai mic de puncte fair-play va fi în avantaj
c. golaverajul general din minigrupă
d. numărul de goluri marcate în minigrupă.
Clasamentul echipelor de pe locul 2:1. CSO Plopeni 4 puncte (golaveraj 3-2);
2 .CS Avântul Valea Mărului 4 p (2-1);
3. CSM Râmnicu Sărat 4 p (0-0);
4. CS OCNA MUREȘ 3p (9-6);
5. Sporting Juniorul Vaslui 3 p (4-2);
6. Roberto Ziduri 3 p (4-3);
7. Măgura Cisnădie 3p (5-6);
8-9. CAO 1910 Oradea 3p (3-4);
Știința Turceni 3p (3-4);
10. Sportul Șimleu Silvaniei 3 p (0-2);
11. Minerul Costești 3 p (0-3);
12.Jiul Petroșani 3 p (0-3);
13. Siretul Dolhasca 1p (1-4);
14. Bărăganul Ciulnița 0 p (0-6).
“Felicitări tuturor jucătorilor, oamenilor de fotbal, suporterilor și tuturor celor care au făcut posibilă această frumoasă performanță! Hai SODA dragă!” este mesajul postat pe pagina de facebook a grupării din Ocne. (D.U., facebook CS Ocna Mureș)

Lasă un răspuns

Închideți meniul