Juniori E (U 11) – Play Off (Născuți în anul 2009 sau mai tineri)! VEZI AICI programul jocurilor!

În urma rezultatelor din campionatul regular, s-au calificat în play off, următoarele echipe: ACF Metalurgistul 1939 Cugir, ACS Juniorul Aiud, ACS Optimum Alba Iulia, CS Navobi Alba Iulia, ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei și CS Olimpia Aiud. Jocurile la juniori E se desfășoară de regulă duminica, de la ora 11:00. Data limită de transmitere a campioanei: 11 mai 2020. În Play – Off: jocul va avea o durată de 60 de minute!
În Play Off și Play Out, portarul: “Mingiile ieșite în afara terenului de joc în out de poartă sau prinse de portar cu mâna (în timpul jocului), vor fi repuse în joc, de către portar, numai cu mâna. Dacă portarul nu respectă această regulă arbitrul oprește jocul și dictează repunerea mingii în joc de către portarul echipei adverse în mod regulamentar (cu mâna).”
– Înlocuiri de jucători – Pe raportul de arbitraj se trec 14 jucători care vor fi împărțiți în 2 grupe a câte 7 jucători (6 jucători + 1 portar). Echipele pot trece pe raportul de arbitraj 16 jucători, cei 2 jucători care rezultă din diferența față de numărul minim obligatoriu din raport, vor fi împărțiți câte unul la fiecare grup de jucători și vor putea fi folosiți doar la acel grup în orice moment în care grupul respectiv este în joc. Fiecare jucător al lotului trebuie să aibă număr egal de minute jucate după cum urmează: Grupul 1 de jucători va juca în prima jumătate (minutul 1 – minutul 15) a primei reprize, grupul 2 va juca a doua jumătate (minutul 16 – minutul 30) a primei reprize. După pauza de maxim 10 minute, Grupul 1 de jucători va juca în prima jumătate (minutul 31 – minutul 45) din repriza a doua, grupul 2 va juca a doua jumătate (minutul 46 – minutul 60) din repriza a doua. Momentul înlocuirii jucătorilor va fi anunțat de către arbitrul conducător de joc la jumătatea fiecărei reprize.– Echipelor care din diferite motive, nu pot prezenta înaintea începerii jocului un număr de 14 jucători, li se vor aplica următoarele reguli: echipa va forma 2 grupe (de ex. grupa A de 7 și grupa B de 6), în această situație urmând ca grupa B să joace în inferioritate numerică.
– Jocul nu va începe dacă o echipă nu are înaintea începerii jocului un număr minim de 12 jucători, care vor forma 2 grupe de 6, urmând să joace în fiecare repriză în inferiorate numerică.
– Jocul nu poate continua dacă o echipă va rămâne cu mai puțin de 5 jucători/grupă, în urma eliminării sau accidentării acestora, urmând să piardă jocul prin forfait, sau cu scorul de pe teren, dacă acesta era mai mare pentru echipa adversă.
– Dacă o echipă se prezintă la un joc cu un singur portar, acesta va putea evolua doar la lotul 1 sau 2, urmând ca un jucător să evolueze pe postul de portar, acesta putând să fie și de la celălalt lot, doar în această situație.
În campionatul regular și Play Out NU se va aplica regula celor două echipe a câte șapte jucători.
Numărul înlocuirilor într-un joc este nelimitat în campionatul regular și play out. Un jucător care a fost înlocuit poate reintra în teren înlocuind alt jucător. Înlocuirile se pot efectua numai când mingea este în afara jocului.
Identificarea jucătorilor juniori în competițiile rezervate acestora se face pe baza carnetului de legitimare și a cărții de identitate sau pașaportului în original (la faza județeană se acceptă și Foto Copie).
În campionatul regular și play out jocul va dura 50 de minute (2×25), iar în play off jocul va dura 60 de minute conform regulamentului FRF.
– Baremul de arbitraj este: 110 lei (2 x 55). Baremul este achitat integral de AJF Alba, în urma parteneriatului dintre AJF Alba și Consiliul Județean Alba. Programul mai jos: (ajfalba.ro) 

 

Lasă un răspuns

Închideți meniul