Juniori A 1 (U 19) Play Out 1 respectiv Play Out 2 (Născuți în anul 2001 sau mai tineri)! VEZI AICI programul!

Jocurile la juniori A1 se desfășoară de regulă în zilele de Marți, iar juniorii B1, în zilele de Joi. Echipele de Liga 4 sunt obligate să folosească în ediția 2019-2020 cel puţin un jucător junior U19 (născut după 01.01.2001), pe toată durata partidei. Dacă acesta este eliminat din teren (Cartonaș roșu), echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt jucător care sa indeplineasca conditiile respective. Dacă o echipă se prezintă fără nici un jucător U19, sau se accidentează și nu are rezervă junior, echipa va evolua în inferioritate numerică. În urma rezultatelor din campionatul regular, echipele clasate pe locuri de play out, au fost împerecheate geografic, în două serii, astfel:
Play Out 1: ACF Metalurgistul 1939 Cugir, AS Energia Săsciori, ACS Viitorul Sântimbru, AS Euro Șpring și ACS Spicul Daia Română. Play Out 2: AS Viitorul Vama Seacă, AS Voința Stremț, CS Ocna Mureș, CS CIL Blaj și CS Inter Unirea. Echipele vor intra în play off și play out cu zero puncte , rezultatele din campionatul regular, nefiind luate în calcul la întocmirea clasamentul final din play off sau play out. Se va păstra evidența marcatorilor și a sancțiunilor disciplinare (CG sau CR).
**Baremul de arbitraj în play-out: 215 lei (Arbitru-81, Arb. As.-67×2=134), din care echipa achită 65 lei / joc în avans la AJF Alba (5×65 = 325 lei / echipă pe tot campionatul de play off, până în 27 martie 2020), iar diferența de 150 lei/joc este achitată către arbitri de AJF Alba, în urma parteneriatului cu Consiliul Județean.
***Sumele sunt brute, cu transportul inclus, iar arbitrii și observatorii se obligă conform legii să își achite taxele aferentă către stat.
Pe toată durata jocului se pot efectua cel mult 7 înlocuiri de jucători (de fiecare echipă), cu mențiunea că, în partea a doua a jocului (repriza a doua), fiecare echipă poate efectua înlocuirile de jucători în maxim trei opriri ale jocului.
Identificarea jucătorilor juniori în competițiile rezervate acestora se face pe baza carnetului de legitimare și a cărții de identitate sau pașaportului în original (la faza județeană se acceptă și Foto Copie).). Program: (ajfalba.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul