Cum să nu mai pierzi din cauza ultimului meci de pe biletul zilei!

Norocul și ghinionul sunt părți integrante ale oricărui joc, deci și ale jocului la pariuri. Considerăm că ghinionul este cu atât mai mare, cu cât am fost mai aproape de câștig, dar, în cele din urmă, am pierdut.

E curat ghinion ca un bilet câștigător să fie stricat de un gol marcat în prelungiri, nu-i așa? Sau să pierzi un bilet cu cinci selecții din cauza ultimului meci… Ei bine, ghinionul ți-l mai faci și cu mâna ta. E adevărat, nu ai nicio putere să împiedici marcarea acelui gol în prelungiri, sau ce s-a întâmplat în acel ultim meci care ți-a stricat biletul. Dar ai puterea să nu mai depinzi de ce se întâmplă după minutul 90, ca și în ultima selecție de pe un bilet multiplu.

Cum poți face asta? Sunt mai multe modalități. Una dintre ele ar fi să profiți de ofertele promoționale ale caselor de pariuri sportive online. De exemplu, un operator returnează miza dacă de pe un bilet cu minim 5 selecții este necâștigător un singur meci. Există câteva condiții, în sensul că cota minimă per selecție este de 1.65, iar competițiile acoperite sunt:

  • Fotbal: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. – Europe (MEN)
  • Baschet: FIBA Cupa Mondială de Baschet (începând cu runda a 2-a), Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket.

Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple în fotbal – 1X2, Sub/Peste, GG/NG și baschet – Victorie, Handicap, Sub/Peste.

Alți operatori returnează miza dacă un bilet individual câștigător este „stricat” de un gol marcat după minutul 89. Periodic, are și Casa Pariurilor oferte în acest sens. M-am referit la acest operator pentru că este sponsorul de titlu al primelor două eșaloane fotbalistice din România, deci strategia sa se focusează pe sportul rege autohton.

O altă cale de a limita pericolul de a pierde un bilet când deja te vedeai cu banii în cont este să joci cât mai acoperit. Mă refer aici la pariurile pe handicapuri asiatice cu returnare totală sau parțială de miză. De exemplu, în loc să pariezi pe victoria lui Leipzig la o cotă de 2.20, pariezi pe Leipzig 0 handicap asiatic, la o cotă de 1.60. Dacă Leipzig conduce tot meciul și este egalată pe final, primești banii înapoi. Sau poți paria pe selecția „Leipzig -0.25 handicap asiatic”, la o cotă de 1.80. Dacă echipa pe care ai pariat este egalată, pierzi numai jumătate din miză. La agențiile de pariuri care nu oferă handicapuri asiatice, există Draw no Bet (DNB), echivalent cu „0 handicap asiatic”.

O altă măsură de siguranță ca să nu ai parte de „ghinion” pe final este să închizi pariul cu CashOut, atunci când te afli în avantaj. Cu cât închizi mai târziu, cu atât profitul este mai mare. Tu decizi cât de mult vrei să aștepți. Este important să urmărești meciul și, astfel, vei observa dacă biletul tău este pus în pericol de desfășurarea jocului. Aproape toți operatorii oferă această opțiune, dar nu chiar pentru toate meciurile. De obicei, există un simbol care apare în dreptul selecțiilor pentru care este disponibil CashOut-ul.

Specialiștii vin cu un alt sfat: nu mai juca bilete simple, unde trebuie să iasă toate selecțiile pentru a câștiga ceva, ci optează pentru pariuri în sistem. Un sistem este format din mai multe combinații, ceea ce înseamnă că vei câștiga ceva bani chiar dacă ai ghinion la un meci, sau chiar la mai multe.

Filosofia este aceeași pentru ultimele trei recomandări: mai bine joci mai precaut, țintind câștiguri mici, decât să vânezi câștiguri mari și să riști să nu te alegi cu nimic.

Lasă un răspuns